Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Iselin:
Sigur..de ce nu?
Iselin:
Cris, nu va puteti conexa pe traseu?
Iselin:
Domnul Gigi, HELP!!!!! Mi s-a spus ca pentru orice problema exista cel putin doua solutii :), nu ne ajutati sa o alegem pe cea mai buna?!?
gstochian:
Am sa pun si intrebarea despre cum vor plati cei din Ploiesti sau alte localitati pe care ii vom lua pe drum, cand ma vor contacta pentru raspuns firmele de transport la care am apelat eu. Voi reveni.
Gabriela
Iselin:
Servicii care nu sunt incluse:
asigurare medicala
pranzuri
intrari la obiective
transport pana la destinatie. Este organizat pe doua rute:
Iasi - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei
Tariful de transport pana la destinatie si retur este functie de kilometrii parcursi:
Bucuresti 170 lei
Ploiesti 150 lei
Iasi, Brasov 130 lei
Gura Humorului, Gheorghieni 80 lei
Inscrierea pe lista de transport se face aici pe forum, personal de catre fiecare participant.Nu telefonic, nu Email, deci pe lista de pe site. Dupa plata avansului va puteti adauga pe lista, cu numele si initiala prenumelui, adaugand in dreptul fiecaruia locul din care va imbarcati in microbuz.
Wonderland, nu vreau sa fiu nici carcotasa, nici sa intru in polemica :). Dar si mie imi place sa citesc un text integral . Dupa opinia mea, transportul nu este un serviciu inclus din punct de vedere al costului, acesta fiind separat de costul excursiei...dar este organizat si se stabileste un tarif....plus descrierea actiunilor ce se doreau a se intampla pe traseu...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă