Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Rami:
Buna dimineata tuturor!
Ai dreptate Iselin, si eu m-am gandit la varianta de a-i "trezi" ;) pe cei care nu s-au înscris pe lista de transport
Iselin:
Rami, buna. Am identificat trenul despre care vorbesti....voi urca din Bucuresti...daca alta solutie nu se iveste... urasc asta, recunosc...imi doream sa vizitam pe traseu obiectivele anuntate....dar cei 150 de km zonali cum ii parcurgem??? imi creeaza un oarecare disconfort situatia asta neprevazuta dar sper sa compenseze zona si actiunile de acolo... :)
Angela T:
Buna! Ar fi o idee sa plătim mai mult pentru microbuz pentru a avea conditii de confort si a nu "pierde" din obiectivele de pe traseu. O călătorie cu trenul(si cuseta pentru ca se călătorește pe timp de noapte) este cam 240lei. Asa ca prefer să dau acești bani pentru microbuz. Voi ce credeti?
wonderland:
Iselin, daca e sa alegi trenul eu cred ca cel mai direct e sa te conectezi la trenul Timisoara - Iasi, care trece prin Vatra Dornei. Da, nu e o fericire. Dar cred ca e mai direct/mai scurt decat prin Bucuresti...
Sau, cel mai sigur, intrebi la Agentia CFR ce rute/trenuri iti recomanda ei.
Apoi, daca stii traseul poti gasi si niste alternative cu autocarul.
Da, stiu, nu e simplu....
wonderland:
Si, daca e sa citim prezentarea - doar transportul zonal e trecut la incluse. Transportul pana la destinatie - oferta suplimentara de ajutor din partea organizatorilor, in conditiile in care sunt persoane inscrise pe listele de transport afisate. Asta asa, nu de carcoteala, ci pentru ca mi se pare corect sa ne raportam la ce s-a spus de la inceput. Ne e ca si cum s-ar schimba regulile in timpul jocului. Regulile cu transportul optional le fac participantii, in functie de numar, de receptivitatea lor etc...Parerea mea de old member si de persoana obisnuita sa citeasca si virgulele, cand e vorba de reguli, contracte etc. :)
--- Citat din: admin din Miercuri, 20 Decembrie 2017, 12:40 ---Servicii incluse:
cazare 3 nopti in camera dubla
3 mic dejunuri
3 cine tip grup, 3 feluri de mancare (ciorba, fel de baza si desert)
insotitor de grup pe toata perioada excursiei
ranger Parc National
transport zonal 150 km
Servicii care nu sunt incluse:
asigurare medicala
pranzuri
intrari la obiective
transport pana la destinatie.
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă