Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018
gigel:
buna,
o sa vreau sa ma ratacesc si eu pe aceste meleaguri,,,,asa ca m am inscris. :dance:
sa vad cum rezolv cu transportul.....vin din Bucuresti ::)
o seara frumoasa!
Del:
Buna, Gigel
Nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu transportul. Chiar daca nu se va completa un microbus (putin probabil :)) oamenii se vor grupa si se vor duce cu masini personale. Sigur gasesti pe cineva care are locuri libere. Vedem cand se apropie data excursiei.
camelia_cornea:
Buna ziua, M-am inscris si eu in aceasta excursie, sunt din Bucuresti.
Ma intereseaza insa partea cu transportul: se va organiza din Bucuresti pana in Valea Sadului, sau trebuie sa ajungem in Sibiu?
wonderland:
--- Citat din: admin din Luni, 18 Decembrie 2017, 19:25 ---Servicii care nu sunt incluse:
transport pana la destinatie. Daca sunt suficienti doritori de transport organizat Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Raul Sadului (17 - 20 pers), o sa inchiriem un microbuz, urmand ca tariful de transport, cazarea si diurna soferului sa se imparta la numarul de inscrisi. Cu o luna inainte de excursie deschidem o lista aici pe forum.
--- Terminare citat ---
admin:
Asa scrie intradevar in prezentarea excursiei, dar pentru ca avem deja ceva experienta cu acea destinatie, recomand celor din Bucuresti sa nu ia in considerarea acea posibilitate, de transport organizat. Greu de crezut ca se vor strange mai mult de 15 "drumeti" din Bucuresti. Este o actiune care atrage oameni din toata tara, participarea este deci repartizata pe multe zone, Bucurestiul nefiind preponderent.
Este bine sa scrieti aici pe forum despre intentia de a veni dintr-o zona, pentru a e realiza grupaje auto.
Raspund aici, unui Email in care eram intrebat daca se poate participa insotit de un copil de 6 ani. Nu, nu este posibil, este o actiune "adults only".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă