Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018
gigel:
buna seara,
eu personal asi putea sa va spun ca sunt la a 3 participare, la petrecere si drumetie cu Singlescamp si de fiecare data am facut altceva, nu pot sa spun ca o excursie a fost mai frumoasa decit cealalta,fiecare a avut farmecul ei si de fiecare data am existat ceva nou.
cit despre echipele cu care am petrecut.... pot sa spun ca sunt deosebiti :flori:.....iar pentru Iulian mult respect pentru modul in care isi duce la indeplinire job-ul :worship:
abia astept sa plec in urmaroarea vacanta :D si....nu am prea mult de astept *|* *|* :applause:
o seara minunata! :smitten:
ccristians:
Buna,
O sa vin si eu cu masina, pe ruta: Reghin (~09:30) - Targu Mures - Sighisoara - Sibiu (~12:00)
Am 3 locuri libere, daca sunt doritori, nr meu e: 0745.877.725
viorica samoila:
Ccristians, cred ca ai gresit locul unde vroiai sa postezi, presupun ca te referi la actiunea din 28-30 septembrie! :oops:
ccristians:
@Viorica: mersi, n-am fost atent la detalii. Pe pagina excursiei din sept apare un link ce duce aici, se pare ca nu a fost actualizat inca.
Navigare
Du-te la versiunea completă