Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018
wonderland:
:oops:n-am vrut sa creez o incurcatura, ori vreo confuzie. Pentru mine citatul era clar si suficient, de aceea n-am mai adaugat si explicatii/opinii personale: transportul e serviciu optional, se organizeaza daca
...
Adevarul e ca, prin prisma unor activitati, m-am obisnuit sa caut si sa vad cuvintele - cheie, care sunt de mare folos, mai ales atunci cand ceva nu mi-e clar din prima.
admin:
@wonderland, tin sa-ti multumesc inca o data pentru indrumarea celor noi! :flori: :) Nu ai facut nici o greseala, este exact ceea ce am scris in prezentarea excursiei. Am inclus posibilitatea ca cei din Bucuresti sa aiba transport organizat si ai punctat exact asta. Doar ca explicam eu aseara, din experienta celorlalte excursii acolo, nu s-au strans suficienti inscrisi din Bucuresti pentru a justifica organizarea unui transport. Si pentru a fi cat mai corect am dat recomandarea sa nu ia in calcul aceasta varianta. Daca totusi se strang, atunci fetele din agentie vor stii ce au de facut...
gigel:
buna,
sincer a si fi preferat sa facem transportul cu toti dar daca nu ne stringem suficienti,,,,sunt posesoarea unui autoturism si sunt disponibile si plec cu el ,,,,,daca pina la data plecari nu se stabileste transportul eu mai pot lua 2 maxim 3 persoane daca nu exista bagaj prea mult, plecare din Bucuresti
autoturosmul nu e ff mare,
tinem legatura aici,
o seara frumoasa!
camelia_cornea:
Buna ziua tuturor,
Pe mine ma intereseaza transport pana la destinatie.
Pleaca cineva din Bucuresti - Militari?
Multumesc
getaravi13:
Buna,
si eu ma alatur Cameliei, transport cu plecare din Bucuresti
Poate ocupam locurile libere de la gigel O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă