Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in Marginimea Sibiului 14 - 16 decembrie 2018
pinkpanthere:
A fost totul minunat. Multumim tuturor celor care s au ocupat de noi in aceste trei zile magice cu munte nins, porc transat meserias (biata Ghita), "beuturi" din zona, plimbarici etc. Un grup superb, cu oameni faini pusi pe voiosie. Bravo constantenilor cu care am calatorit in microbuz ... unde sunt ei se declaseaza automat petrecerea (s o fi vazut o pe cea de intoarcere ... dixtractie maxima). Copiii de la Orlat ne au incalzit sufletul cu cantecele lor. Sarbatori fericite tuturor. Sunt multe de povestit. Petrecere frumoasa grupului urmator.
Rodica_I:
Salutare tuturor, am incheiat inca o super actiune, totul a fost la superlativ.
Felicitari celor de la pensiune, :bow: in permanenta am avut pe mese nelipsita afinata, palinca, vinul sau tuica fiarta, sa nu uit de sorici si preparatele specifice taierii porcului.
Felicitari si participantilor pentru faptul ca nimeni nu a uitat acasa "pantofiorii de dans si rucsacelul cu voie buna" .
Am sa va spun asa pe scurt ce ati pierdut ..
O plimbare la ceas de seara printr-un peisaj de vis cu zapada, prieteni veseli si pusi pe distractie.
Mancatul soriciului, afara in zapada, cu tuica fiarta, glume si rasete cat cuprinde.
Concertul oferit de 10 copii minunati de la casa de copii, la sfarsitul caruia mai toti aveam ochii in lacrimi, de emotii.
Doua petreceri cu muzica pentru toate genurile, am dansat pana am rupt pingelele.
Si nu in ultimul rand plimbarea pana in Sibiu, cu Gigi povestind ca de obicei cate ceva despre istoria locurilor si cateva obicee, printre care si o nunta.
Eu ca de obicei nu prea am facut fotografii , asa ca ca va multumesc :bow: :kissing: tuturor pentru fotografii si mi-ar placea ca animatia de pe grup sa fie si aici pe forum.
Inca o reusita marca SC, felicitati si multumim Gigi si Samiza :flori: ati fost grozavi
Rodica_I:
Aporopoo de nunta,
Noua celor din aceasta actiune ne-a starnit curiozitatea si interesul de a participa la o astfel de nunta.
Chiar m-am oferit sa fiu mireasa ;D … cam greu cu costumul si mirele care sa ma treaca pragul… da cred ca merge si nasa ….desi cred ca ar fi mai intereant sa fiu …. am utat cum se numeste … cel care ajuta la invitatul mesenilor la nunta si tot el strange si “darul” are un nume interesant … ne spune Gigi, dar nu as rata nici postul de mesean … grea alegere … :slap:
Gigi nu am putut acesa cele scrie de tine, pe forum, acum cativa ani, cred ca-n 2014 -poate rezolvi tu problema.
“M-am tinut de cuvant si anul viitor am introdus in calendar "Nunta traditionala de la Sibiel". Puteti citi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2039.0.html;
Inscrierile pt acest eveniment sunt deja deschise, dar doar pe forum!” Pacat ca nu s-au adunat participanti
Asa ca incerc sa redau cate ceva din cele povestite in microbuz legat de Nunta traditionala la Sibiel :
Cu un alai, in costume nationale, cai impodobiti si lautari se merge din casa in casa, se invita oamenii la nunta, adica pe noi care vom fi gazduiti in sat pe la diferse pensiuni.
Urmeaza imbracatul mirelui si miresei , fiecare la casa lui cu ritulaul specigfic … cred ...,
nu am retinut daca si pentru nasi este ceva anume ...
si tot alaiul se strange la “caminul cultural “ sau undeva in aer liber … unde se pune masa festiva si unde sigur mai sunt si alte obiceiuri , furatul miresei ,mirelui… la noi se practica si asta ...imbroboditul miresei … sau cum s-o numii, aruncatul buchetului ..
Daca ne adunam meseni de o nunta am putea sa fim participanti directi ai unui astfel de eveniment, la care vin oamneii de peste hotare..dar ca orice nunta trebuie pregatita din timp si meseni trebuie sa confirme participarea cu mult inainte
Ce parere aveti, ne strangem de o nunta macar vro 90 - 100 de persoane ?
veniti cu propuneri , perioada , rolul dorit .. ;)
Carmen Dor:
--- Citat din: Rodica_I din Marți, 18 Decembrie 2018, 01:10 ---Aporopoo de nunta,
Noua celor din aceasta actiune ne-a starnit curiozitatea si interesul de a participa la o astfel de nunta.
Chiar m-am oferit sa fiu mireasa ;D … cam greu cu costumul si mirele care sa ma treaca pragul… da cred ca merge si nasa ….desi cred ca ar fi mai intereant sa fiu …. am utat cum se numeste … cel care ajuta la invitatul mesenilor la nunta si tot el strange si “darul” are un nume interesant … ne spune Gigi, dar nu as rata nici postul de mesean … grea alegere … :slap:
Gigi nu am putut acesa cele scrie de tine, pe forum, acum cativa ani, cred ca-n 2014 -poate rezolvi tu problema.
“M-am tinut de cuvant si anul viitor am introdus in calendar "Nunta traditionala de la Sibiel". Puteti citi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2039.0.html;
Inscrierile pt acest eveniment sunt deja deschise, dar doar pe forum!” Pacat ca nu s-au adunat participanti
Asa ca incerc sa redau cate ceva din cele povestite in microbuz legat de Nunta traditionala la Sibiel :
Cu un alai, in costume nationale, cai impodobiti si lautari se merge din casa in casa, se invita oamenii la nunta, adica pe noi care vom fi gazduiti in sat pe la diferse pensiuni.
Urmeaza imbracatul mirelui si miresei , fiecare la casa lui cu ritulaul specigfic … cred ...,
nu am retinut daca si pentru nasi este ceva anume ...
si tot alaiul se strange la “caminul cultural “ sau undeva in aer liber … unde se pune masa festiva si unde sigur mai sunt si alte obiceiuri , furatul miresei ,mirelui… la noi se practica si asta ...imbroboditul miresei … sau cum s-o numii, aruncatul buchetului ..
Daca ne adunam meseni de o nunta am putea sa fim participanti directi ai unui astfel de eveniment, la care vin oamneii de peste hotare..dar ca orice nunta trebuie pregatita din timp si meseni trebuie sa confirme participarea cu mult inainte
Ce parere aveti, ne strangem de o nunta macar vro 90 - 100 de persoane ?
veniti cu propuneri , perioada , rolul dorit .. ;)
--- Terminare citat ---
:applause: :applause:
Frumoasa propunere :yeah: :yeah: :yeah:
Eu candidez pentru d-soara de onoare *|* *|*
Am doar o mica.....completare: costumul traditional va fi obligatoriu pentru toti participantii?
https://www.google.com/search?q=nunta+traditionala+curagau&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwitttzvsarfAhUPKFAKHXQaC4wQsAR6BAgFEAE&biw=1366&bih=626#imgrc=MuNQ3bqTv75mEM:
admin:
Am transmis link-ul de descarcare tuturor celor de la care am primit Email ca doresc fotografiile si filmuletele facute de mine. Daca mai sunt doritori, scrieti-mi zilele acestea (mai este activ doar 4 zile) si va trimit imediat. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă