Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri in Marginimea Sibiului 14 - 16 decembrie 2018

<< < (19/21) > >>

Bon Voyage - interne:

INFORMATII TRANSPORT:

Plecarea va fi in data de 14.12.2018 la ora 08:30 din Statia de Benzina Mol Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu)
Pitesti - Valcea - Sibiu - Gura Raului si retur
Costul total al transportului este 2200 lei (transport+cazare, diurna sofer) si se va imparti la nr. de participanti
NUME SI NR TELEFON SOFER: VIOREL 0763 675 739
NR MASINA:B -345- NEW

Daca exista persoane care se conecteaza la traseu (urcari Pitesti, Valcea), este nevoie sa ia legatura cu soferul pentru a stabili ora si locul de intalnire.

georgia52:

am retinut ca sambata 15 dec. vom merge intr-o plimbare la pastravarie; as dori sa stiu  daca se poate cumpara pastravi afumati in cetina de brad; sau daca trebuie sa se faca comanda anticipat..... cred ca vor fi mai multi interesati sa cumpere....

seara buna tuturor

admin:
Cand am trecut acest subiect la Feed-back-uri, ma uitam la ce a ramas din lista aceea lunga de evenimente si excursii Singles Camp&Travel 2018: doar doua actiuni, din cele peste 80 cate am avut programate...Nu-mi vine sa cred cum a trecut si acest an, cum s-au dus zilele, cum s-a desfasurat totul...Am satisfactia ca desi ma simt mai "batran" cu un an, am mai adaugat multe file in albumul minunat al Singles Camp. Traiesc satisfactia ca acum, la final de cariera, mi-am indeplinit unul dintre visele care imi ramasesera inca neindeplinite...

Am trait sentimentul ciudat ca a trecut mult de la ultima intalnire cu voi, nu stiu de ce, de data asta mi s-a parut mult o luna...Asa ca intalnirea a fost nemaipomenita pentru mine. M-am bucurat sa va revad, m-am bucurat mult sa ajung din nou la Adi la pensiune, m-am bucurat de iarna ca un copil, apoi m-am bucurat de bucuria voastra...Iar inainte de plecare m-am bucurat sa revad copii de la Centrul de Plasament Orlat, in bandul creat pentru ei de un suflet mereu tanar, un altruist, un om dedicat: Radu Popescu, de la Porto Jazz Music.

La Gura Raului am fost intampinati de o iarna alba, minunata si de aceleasi gazde extraordinare: Adi si Simona. 3 zile, au facut tot ce le-a stat in putinta sa ne fie bine. Cald in camere in restaurant, oriunde mergeai in pensiune, o mancare delicioasa, aranjamente pline de gust. Taiatul porcului si "pomana lui" au fost cireasa de pe tort...

Pregatirile de petrecere:

Tortul de la miezul noptii:

Plimbare spre lacul Gura Raului:

Am ajuns pe inserat si la Targul de Craciun de la Sibiu. Recunosc ca daca nu erati voi, desi stau la doi pasi, nu as fi ajuns anul acesta...Nu-mi gaseam ocazia. Asa am putut sa fiu inca o data inconjurat si acoperit de mii de luminite...

admin:
Aici gasiti si toate cele 11 cantece ale band-ului condus si dirijat de Radu Popescu. Ar fi extraordinar daca si macar le-ati urmari, si macar le-ati distribui...Important este sa ajunga la cat mai multa lume, astfel incat acesti copii sa fie incurajati, ajutati.

www.youtube.com/watch?v=E30fvgIAKFA

www.youtube.com/watch?v=QdMSO3AfBC0

www.youtube.com/watch?v=5NvK4bsO5i0

www.youtube.com/watch?v=JMiIzdO4ffo

www.youtube.com/watch?v=Kj_L17_5NKQ

www.youtube.com/watch?v=5nWrNDSa5To

www.youtube.com/watch?v=n-z6jh5rNs8

www.youtube.com/watch?v=OdrDi-7bHx0

www.youtube.com/watch?v=DpJVZ2smiUo

www.youtube.com/watch?v=jTx86eoZyus

admin:
www.youtube.com/watch?v=uXZEUSqXdII