Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri in Marginimea Sibiului 14 - 16 decembrie 2018

<< < (21/21)

Valentina72:
Ziua buna tuturor,

Pentru mine a fost prima iesire cu Singles Camp si pot spune ca a fost o experienta minunata. Atata veselie si energie pozitiva la un loc rar intalnesti.
Multumesc din suflet tuturor:  organizatori, gazde, colegi de petrecere pentru primirea si atmosfera creata intr-un cadru de poveste.

Sa aveti sarbatori linistite, cu tot ce va doriti!

PS: Sustin propunerea facuta de Rodica_I cu Nunta traditionala la Sibiel.  Accept orice rol, nu am preferinte *|*.

betty:
Buna dimineata, tuturor!
Intr-adevar o alta petrecere reusita marca SC. Si desi nu am putut participa la actiunile din prima zi (datorita programului meu incarcat), m-am bucurat totusi de drumul pana la pensiune, noaptea tarziu,  printre satele frumos impodobite si cu fulgii de zapada care cadeau. Si am vazut din poze cat de bine v-ati distrat cu totii. Sper sa ne revedem si in alte actiuni, incarcati tot de atata voiosie.
Felicitari Rody ptr initiativa de a strange nuntasi pentru nunta la Sibiel. Mai ramane sa il convingem pe Gigi sa o mai lanseze ca actiune in SC  pentru ca a avut 2 tentative esuate acum cativa ani. Eu mi-as dori mult sa se poata organiza si sa particip, mai ales ca atunci mi-am cumparat  si tinuta (costum traditional, suman).
Deci, un nuntas ai strans!
Va doresc un An Nou cu sanatate, cu multe excursii si amintiri frumoase! La multi ani!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă