Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (52/55) > >>

oviarad:
Eu zic ca a nimerit bine, poate o fi ratat vreun Fat-Frumos, ipotetic, de dincolo, dar sigur s-a multumit cu Zmeii,reali, de la noi "he,he,he' nu?

wonderland:

--- Citat din: Syzygium din Duminică, 06 Mai 2018, 08:26 ---Cat despre incurcatul excursiilor.. oricaruia din noi i se putea intampla.

--- Terminare citat ---
ok, daca zici tu. eu vreau sa cred ca nu. Si, crede-ma eu sunt o aiurita la niste faze.  ;D
da, mai bine zmei reali, decat umbre de daci :)

syzygium, pozele tale arata foarte bine. cred ca, fara sa vrei,  le-ai dat o redimensionare perfecta pentru forum. Asa ca, nu cauta motive sa nu mai postezi. si, nu, mesajul lasat de iustin nu e similar. el imi explica cum a evoluat lumea si ce anacronica sunt eu cu email-ul  ;D
dar eu chiar sunt offtopic, asa ca nu ma mai prindeti pe aici :)

Iustin:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 06 Mai 2018, 08:49 ---ok, daca zici tu. eu vreau sa cred ca nu. Si, crede-ma eu sunt o aiurita la niste faze.  ;D

--- Terminare citat ---

Am patit si eu odata sa iau alt tren care pleca la aceeasi ora din gara Iasi Nord unde numerotarea liniilor incepea in mod unic de la linia zero.

--- Citat din: wonderland din Duminică, 06 Mai 2018, 08:49 ---el imi explica cum a evoluat lumea si ce anacronica sunt eu cu email-ul  ;D

--- Terminare citat ---

Desi esti intradevar centrul si cauza multor lucruri care se intampla in univers, nu am avut intentia pe care o presupui.
Au mai fost destule persoane care au preferat alte mijloace de comunicare si cineva  a facut o lista de email.

wonderland:
Iustin, ma citai, replica ta era la ceva scris de mine, deci, nu s-ar putea spune ca m-am trezit glasuind din centul universului. Nici macar din buricul pamantului. Dar, multumesc, mi-ai dat ocazia sa vad ca ai scos din context ce ziceam eu.

Ideea era sa nu solicitam adrese de email/contacte pe forum. putem sa o facem inainte de a ne desparti, in excursie. Atat.

--- Citat din: Syzygium din Sâmbătă, 05 Mai 2018, 22:30 ---@all, ma bucur sa va vad pe aici. Ca tot am amintit de poze, daca e cineva care nu e in grupul de WhatsApp si nu a primit link-ul cu poze de la Iulian, sa lase aici o adresa de email sau un nr de telefon si trimit eu linkul.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: wonderland din Duminică, 06 Mai 2018, 06:18 ---Evident, nu ma pot dezice si fac o recomandare: inainte de a va desparti, la final de excursie, cineva ar face bine sa faca o lista de contacte/email-uri cu cei doritori de schimb de poze. Sau, lasa tu o adresa de email, Syzygium. Mai bine una singura, decat sa apara prea multe pe forum. :slap:
--- Terminare citat ---

Cred ca am clarificat suficient ceva ce poate n-am explicat prea clar.  E pacat sa stricam cursul  postarilor de impresii, frumoasa, variate si originale, asa cum le-ati inceput voi.

Del:
Se pare ca am pierdut multa distractie daca nu am  intrat pana acum pe forum. Simteam nevoia sa imi las un pic de spatiu, sa las sa se mai aseze impresiile.
M-am intors din Apuseni incarcata cu energie pozitiva, data de frumusetea ireala a locurilor, de vedele crud al ierbii si copacilor, de placerea de a cunoaste oameni noi si de a strange prietenia cu cei vechi( in special cu simpatica, miloasa si toleranta mea colega de camera). Hei, Noiembrie pe unde umbli?
Atmosfera care se creeaza in SC ma duce cu gandul la studentie: veselie, libertate, toleranta, comuniune, o stare de bine dar fara excesele specifice tineretii.
Excursia a fost, conform asteptarilor, o reusita deplina. Parca si vremea a fost aliata noastra, contribuind din plin la creearea de amintiri frumoase.Imi amintesc cu placere de corul barbatesc (sau o fi fost femeiesc? :giggle: sau mixt? ;D) a carui ecou se auzea sus pe munte, dandu-ne impresia ca asistam si noi la slujba de duminica.
Ce pot sa mai adaug relevant cand Mimi a prezentat fotoreportajul ei atat de exact, Iustin si Eugenia au adaugat niste poze atat de reusite iar Ovi(cu sau ...fara surprize) a pus cap la cap toate piesele puzzle-ului si ne-a prezentat rezultatul in rime :slap:(si nu numai :applause:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă