Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (53/55) > >>

oviarad:
Cum noiembrie a fost cu noi? Iar am pierdut esentialul, mie nu-mi spune nimeni?
Adevarul e ca destul de greu am reusit sa fac legatura intre numele de pe forum si cel real, Syzygium am realizat cine e abia in penultima zi, privind in urma realizez ca toti cei 4 "poeti" stateau la aceasi masa si nu s-a lasat cu poezie :)
P.S am ajuns acasa si am constatat ca gresisem polarizarea la magnet, era invers, acum am corectat-o :) sa te tii data viitoare.

noiembrie:
...Sunt inca in Apuseni,departe de lumea dezlantuita .Cand autocarul incepea sa urce drumul in serpentine prin paduri,spre Abrud,
am realizat ca sufletul meu cunostea locurile.Mergeam ca in povestile copilariei spre inima poporului meu,taram de vis unde totul devine
posibil.
Am intalnit zmei cu ganduri bune,Feti frumosi dispusi sa munceasca necontenit,Ilene Cosanzene dispuse sa astepte si sa gospodareasca.
Am avut tihna,pentru ca oamenii acelui loc refuza sa se schimbe,muncesc la fel,construiesc la fel,isi cresc animalele,isi educa copiii,flutura
cu mandrie tricolorul.
Am avut tihna privind in ochii lor albastri,stiind ca apara cu strajnicie muntii,poate din nou cu furca si ghioaga din casa muzeu a lui Avram Iancu.
Am plans pentru omul singur,cu palaria ponosita care vindea cofe de lemn la o rascruce,cu mainile batatorite de munca.Oare cat aur o fi scos
din munti ca sa ne faca mandri si mari...!
Stiu,pentru mine caii ar fi trebuit sa alerge liberi pe pajisti,cainii n-ar fi trebuit sa cunoasca lantul,brazii sa nu fie nicicand doborati,
oamenii sa nu cunoasca umilinta.Voi reveni...

ave caesar:
oviarad
cand te gandesti ca noiembrie a stat cu tine la masa... si inca in capul mesei...

noiembrie:

'Motii,oameni trupeste si sufleteste mai colturosi si mai vartosi..."
Despre ei as vrea sa zic multe...doamna muzeograf,femeie zdravana,crescuta la munte,cu pas asezat,legata de loc si pamant,
spunand pe de rost,ca pe Crez,Testamentul lui Iancu,stapanul"gospodariei" la care am stat,trecand in liniste,sprijinit in baston,
de cateva ori pe zi,ca sa supravegheze bunul mers.Sub palarie,o privire patrunzatoare ca apa rece a Izbucului,cerceta.
Om darz ,de munte,cu mustata si palarie.
Pai da,portul unei generatii,unde barbatul avea capul descoperit doar la inmormantare.
Apoi,prietenul nostru,tanar,saritor,prietenos,sfios sa se miste cu noi in dans,desi il indemn !
El raspunde cuminte"stii,noi cu din astea,populare".

Si-apoi toti cei ce se opreau din arat sa ne dea binete,sa ne faca cu mana,c-apoi am fost destul de respectuosi si...galagiosi.
Si vorba lui Dan,apoi uitati-va la noi,noi suntem SinglesCamp.
Am facut multa valva,am cantat,am mai deranjat linistea si cantecul pasarilor,am admirat,am comunicat cu multa lume,am invatat
ungureste,tot Dan a inceput...
Am multumit motilor,oameni cu umar"zdravan"cum imi place mie,grupul meu stie de ce,multumesc si colegilor,lui Ovi si fetelor
ce au imbracat ii !
Multumesc celor ce au facut fotografii de exceptie,minunate...si Danielei Mirela pentru Tricolorul ce-a fluturat prins de rucsacul ei,peste tot !
Gigi,poti fi mandru de noi !

costi31:
Frumos din partea voastra... admir  faptul ca ati purtat ii , camasi si ca mi-ati format o imagine idilica despre acele locuri !!!  :smitten:
                                                                                                                                                                                          (sper sa ajung si eu acolo...)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă