Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (51/55) > >>

wonderland:
Hei, salutare, ai ajuns si tu acasa, Syzygium? :kissing:
Eu nu vad niciun derapaj. Doar nu povestiti din alta excursie :)
Mi s-a parut prea tare faza cu incurcatul...excursiilor. Nu-mi imaginez cum s-a putut intampla.  :faint: :faint: :faint:

Evident, nu ma pot dezice si fac o recomandare: inainte de a va desparti, la final de excursie, cineva ar face bine sa faca o lista de contacte/email-uri cu cei doritori de schimb de poze.
Sau, lasa tu o adresa de email, Syzygium. Mai bine una singura, decat sa apara prea multe pe forum. :slap:

Dar unde-i noiembrie?...

Iustin:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 06 Mai 2018, 06:18 ---cineva ar face bine sa faca o lista de contacte/email-uri cu cei doritori de schimb de poze.

--- Terminare citat ---

S-a facut grup de chat si schimburile de poze s-au facut pe WhatsApp. Nu prea se mai practica trimiterea pe email.

wonderland:
Postarea mea era doar o replica/recomandare la o solicitare facuta cateva mesaje mai sus.
in rest, stiu ca se practica forme de comunicare instant si...volatile, ca nu gasesc alt cuvant. Nu sunt obligata sa le si prefer, nu?

Syzygium:
Buna dimineata, Wonderland. Eu am ajuns repede si bine acasa, am primit si o mana de ajutor la intoarcere de la colegi. Doar ca dupa excursie eu ma dezmeticesc mai greu, nu pot sa ma concentrez la munca, mintea imi sta tot pe coclauri. Am preferat sa stau departe de forum.

De derapaje ziceam din cauza ca ajunsesem la un dialog care poate nu era relevant pentru toata lumea. Bunele practici zic ca daca ajungi sa scrii doar ca sa aprobi comentariul anterior, ceva e in neregula si dialogul trebuie mutat in alta parte.

Referitor la lista de contacte, o avem, pe WhatsApp. Plus ce am luat individual de la cei de care stiam ca nu sunt in lista. Nu mai las o adresa de email acum; daca mai are cineva nevoie sa-i trimit link-ul cu poze sa dea un semn si vedem atunci cum facem.
(Acum, in timp ce scriu, vad ca scris si Iustin in sensul asta)

Noiembrie? Pai suntem la inceput de mai, mai avem de asteptat.. :) Glumesc, sper sa apara cat de curand.

As mai posta cateva poze dar mi se pare ceva in neregula cu cele pe care le-am postat mai sus. Mi se pare ca au fost distorsionate la redimensionare. Cred ca o sa-i las pe cunoscatorii in ale fotografiei sa posteze imagini.

Syzygium:
Cat despre incurcatul excursiilor.. oricaruia din noi i se putea intampla. Autocarele au plecat pe aproximativ acelasi traseu, la interval de ora. Pana la Sibiu  noi am intarziat un pic, colega care a urcat a gandit "uite ca pleaca putin mai devreme" :) Numarul masinii nu era identic dar era similar, soferul avea acelasi nume, noi eram din SCT.. :) Pana la urma totul a fost amuzant. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă