Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018
wonderland:
simonette, poti sa te adresezi pe forum persoanei pe care ai simtit nevoia sa o contactezi in privat. Asa e pe aici. Ne invingem timiditatea si comunicam si ne organizam...la vedere, chiar daca nu ne cunoastem. Dupa prima excursie, devine mai simplu, dar nici la prima nu e chiar asa complicat.
Deci, ce te nelinisteste?
simonette:
Miultumesc pt raspuns si lamuriri. Eu vroiam sa o o contactez pe Georgiana din Slobozia care spunea ca are locuri libere in masina si trece prin Bucuresti. Eu am luat in calcul toate variantele de transport din Iasi spre Sibiu si am ajuns la concluzia ca cea mai rezonabila e cea in care vin cu trenul pina la Bucuresti la vagon de dormit si de acolo cu cineva cu masina pina la Sibiu. Am luat in calcul propunerile tale dar sunt mult mai dificile pt mine. Sa vin cu autocarul, ar insemna sa pierd din prima zi, ceea nu doresc, binenteles; sa vin cu o zi inainte , iarasi e imposibil, ca nu pot pleca de la servici joi. Ar mai fi varianta 8asi Sibiu cu trenul, la vagon de dormit, insa dureaza f mult, de la ora 18 pina a doua zi la ora 10. Ideal ar fi sa plec cu masina cu cineva de prin zona Iasiului, dar cred ca sunt slabe sanse in acest sens. Deci, cel mai convenabil ramine sa trec prin Bucuresti.
simonette:
Nelinistea mea (desi e mult spus neliniste :) ) e data de presupunerea ca multi dintre participanti la excursie se cunosc deja si s.au si organizat cu plecarea, s.au grupat pe masini etc.ca nu a mai dat nimeni nicio informatie in acest sens pe forum. Iar eu miine tb sa cumpar biletul de tren si ar cam trebui sa stiu ce varianta iau : iasi-bucuresti sau iasi-alba iulia-sibiu (ca direct nu este).
wonderland:
Atunci, poti sa te inscrii pe lista de transport cu masina Georgianei. Vezi mai sus, tot intr-o postare de a mea. Iei lista cu copy - paste si te treci.
Si urmareste forumul, poate Georgiana, pentru ca a facut oferta de grupaj pe masina ei, isi va lasa si numarul de telefon/email.
Mai e si varianta cu Bla-bla car. Nu am apelat la ea, nu fac recomandari.
Te inteleg, stiu cum e cu plecarile din Iasi, dar, fara sa fiu carcotasa, de asta am zis ca e bine sa evaluam ce posibilitati de trasnport avem, inainte de a ne inscrie. Acum, asta e. Sigur o solutie vei gasi. Poate totusi mai sunt participanti care pleaca din zona Moldovei?????
Intre timp vad ca ai mai postat ceva.
E greu sa ne cunoastem cu totii, suntem multi. Iar la aceasta excursie inclin sa cred ca sunt multi noi, aflati, ca si tine, la prima excursie. Si cred ca sunteti din zone foarte diferite ale tarii. Doar asa se explica de ce nu prea exista comunicare si incercari mai multe de grupaje pe forum.
adda:
Simonette, nu se cunosc toti, cred ca e imposibil, iar daca acolo vei descoperi persoane care se cunosc intre ei deja, fii sigura ca te vor integra rapid si pe tine în grup, dar depinde ?i de tine cat de repede te integrezi tu. Nu iti fa griji în privinta asta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă