Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018

<< < (8/16) > >>

Corinuta:
Buna  diminea?a!

Pentru cei interesa?i de transport cu TAXI Sibiu-r?ul sadului!
M-am interesat si din SIbiu la pensiune nu exista transport local.
Taxiul consta aproximativ 100 lei. Dar se împarte la nr. De persoane
Problema e ca trebuie stabilit? o ora de plecare
Eu ajung in jur de ora 12 in autogara.
Va rog dac? dori?i a?a, sa va treceti URGENT pe lista:

Corina- Alba Iulia

wonderland:
Georgiana, Corinuta, ca exceptie de la regula pentru grupaje transport aveti voie, daca vreti, sa va lasati date de contact (telefon sau email)
Ideea Corinutei cu listele e foarte buna. Doar sa le denumiti cumva, sa nu se incurce, sa fie vizibile, sa le ia cu copy paste cei interesati si sa le puteti urmari si voi :).

Transport masina personala Georgiana, 3 locuri, ruta Slobozia - Bucuresti - Sibiu - Rau Sadului
1.
2.
3.

Taxi - Sibiu- Rau Sadului (aprox 100 lei/4 persoane), adunare in Sibiu in jurul orei 12.00,
1. Corina (Alba Iulia)
2.
3.
4.

si tot asa...

simonette:
Exista posibilitatea pe acest forum sa luam legatura in privat cu cineva?

Iustin:

--- Citat din: simonette din Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 23:24 ---Exista posibilitatea pe acest forum sa luam legatura in privat cu cineva?

--- Terminare citat ---

Da, cred ca exista

a) un hack cu care poti trimite (netestat)

b) poti cere adminului permisiunea de a contacta alti membri

admin:
Soft-ul forumului are aceasta posibilitate. Dar este OFF de la inceput, pentru ca aceasta platforma este una de comunicare in grup, nu privata. Daca ar fi privata ar semana cu un site de intalniri, total altceva de ceea ce facem noi.  :)

Dupa ce ati participat la excursii va formati cercuri mai mici sau mai largi de prieteni, in care prin schimb de contacte fb, tf, aveti posibilitatea sa tineti legatura.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă