Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018

<< < (10/16) > >>

simonette:
Grija mea era doar in privinta faptului ca s.au grupat deja pe masini, deoarece nimeni, in afara de Georgiana, nu a facut o oferta concreta de locuri in masina

adda:
Simonette, dan4orto pleac? din Vaslui, poate da un semn pe forum ?i afli cu ce mijlic de transport pleaca spre Sibiu.  :)

wonderland:
Bravo, Adda! Cum de mi-a scapat dan4orto, cel "harnicut si orientat"? Sper ca nu l-am suparat cu nimic.
Am vazut ca e nelinistit ca nu va fi zapada si ca se va plictisi.  :giggle: Inca n-a aflat ca in iesirile de la SCT nu incape plictiseala in program, indiferent de vreme. Aaaa si ca vremea se adapteaza la programul excursiei.  ;)

Deci, ar fi minunat sa de-a un semn. Eu cred ca pleaca cu masina, bagajul si l-a facut deja, nu bea, ii plac conversatiile, iar pentru simonette ar fi mai incomparabil mai usor sa ajunga de la Iasi la Vaslui, decat la Bucuresti.   :)

adda:
Exact la asta ma gandeam si eu, ar fi mult mai simplu pentru Simonette  :D
Nu il cunosc pe dan4orto, dar il rugam sa dea un semn pentru Simonette  ;D daca pleaca cu masina poate merge direct la Sibiu  ::)

CristianB:
Buna seara! Se pare ca nu ne  vom strange suficienti. Eu plec din Buc. vineri dimineata in jur de ora 9 -9:30.Am trei locuri disponibile,daca cineva e interesat...edicontact@gmail.com

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă