Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018

<< < (7/16) > >>

dan4orto:
Buna ziua tuturor,
Astept cu drag sa ne vedem la Raul Sadului pe 16 februarie. Am o intrebare, uitindu-ma la minunata vreme de afara din Vaslui (ploua de nu-ti vine sa scoti nasul din casa). Care e planul de backup in caz de ploaie zdravana si/sau noroaie biblice? Rachetele merg si pe noroi? Sa iau un pachet de carti la mine sau tablele?
A, si m-am inscris si la Predeal in martie, asa, ca sa nu irosesc energia de incepator in SCT... :)

admin:
Pastreaza-ti entuziasmul dan4orto!  :) Aici incepand din seara aceasta este atentionare de cod galben pentru ninsori. Si mergeti la peste 1300 m, Vaslui este parca pe la 350 m...Un pic de diferenta...Duminica in Sibiu era uscat, dupa o saptamana calda, dar in Paltinis era rece si zapada la peste 1300 m. Zapada se pastrase aproape intacta asa cum au gasit-o cei care au fost in 26 - 28 ianuarie. Am urcat eu...asa ca nu spun din povesti.
La Cabana Garbova era zapada ca lumea duminica, am vazut cateva poze de acolo...Asa ca pentru Predeal este acelasi lucru.

Evident insa ca la munte niciodata nu se stie, tocmai asta este interesant si spectaculos. Daca ar fi altfel ne-am duce in parc... :)

simonette:
Totusi, incet, incet se apropie ziua de 16 febr. Cum procedam cei de prin tara, care nu avem masina personala sa ne deplasam la Sibiu? Cei din Bucuresti cum ajung la Sibiu? Mai sunt persoane de prin tara care inca nu stiu in ce modalitate vor ajunge la Sibiu? Daca as veni cu trenul pe cont propriu pana la Sibiu, ar fi dificil de ajuns la pensiune? Ar putea veni cineva la gara din Sibiu sa ma duca, contracost, la pensiune?

wonderland:
 :faint:
simonette, incerc sa iti inteleg nelinistea.
Excursia asta a fost prezentata de la inceput ca fiind fara transport inclus. Asta, dupa mine, inseamna ca cei care s-au inscris intai au prospectat sa vada care sunt optiunile fiecaruia de deplasare la destinatie.
Lista aia pe care ai completat-o si tu era pentru cei din Bucuresti sau de prin imprejurimi, inceputa intr-o incercare de a vedea daca sunt cel putin 15 persoane care doresc trasnport organizat, astfel incat Gigi sa poata ajuta cu inchirierea unui microbuz.
Dar Gigi a spus deja ca din Bucuresti sunt inscrise doar 11 persoane, deci varianta a picat, fiecare va veni individual sau in grup, cu diferite mijloace de transport.

Cei din alte zone ale tarii, era clar ca vin fiecare cu ce poate, calare, cu masina, cu trenul, sigur nimeni pe jos.
Din Iasi, nici nu merita, dupa parerea mea,  sa mergi pana in Bucuresti, ca sa ajungi la Sibiu, nu?

In fine, cum spuneai si tu, mai e putin, transport se stia de la inceput ca nu e.

Poti sa intrebi aici daca e cineva din Iasi sau din zona care merge in excursie cu masina personala
Poti sa incepi sa vezi ce variante de transport ai.

La Sibiu poti sa ajungi mai direct cu microbuzul. Cel mai devreme pleaca la 7, ajunge pe la 16. Daca nu vrei sa pierzi programul din dupa-amiaza primei zile, poti sa iei in calcul sa ajungi cu o zi mai devreme, sa-ti cauti o cazare in Sibiu, sau sa intrebi daca nu e posibil sa te cazezi chiar la pensiune, cu o noapte in avans.
Pentru transportul de la Sibiu - Gura Sadului cred ca trebuie sunat la autogarile din Sibiu sa vezi ce curse locale sunt.

Eu asa as face.
Succes si voie buna!

Georgiana Deciu:
Bun?! Referitor la transport, daca nu se poate organiza, eu pot veni cu masina si pot lua cu mine inca 3 persoane. Eu voi pleca din Slobozia si voi urma ruta Bucure?ti - Sibiu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă