Arhiva > Arhiva
Omul fiinta sau android?
maria171:
pardon
in mesajul meu e un NU care nu are rost
scuze, am si eu o varsta
:)
admin:
Am sters eu nu-ul.
steliana:
Ai uitat de Spirit, care se afla intr/o dimensiune superioara.
SUFLETUL este o proiectie a Siritului.
Sufletul se afla in corpul fizic, in Plexul Solar, are o forma sferica de culoare aurie.
admin:
Excelent, poti continua te rog? Proiectia spiritului era unul dintre subiectele pe care le speram venite ca si raspuns topicului lansat. Este o teorie foarte interesanta si eu personal cred mult in ea. Se pare ca acolo se acumuleaza experientele, trairile noastre, intr-o imensa arhiva...dar te rog continua tu explicatia! Eu am sa mai revin.
iulielf:
De acord. Spiritul omului receptioneaza tot, chiar si ceea ce noi nu vedem in planul constient al nostru de zi cu zi. Este ca o pelicula de film pe care se inregistreaza orice experienta dobandita sau pierduta. Numai ca, nu toti oamenii pot ajunge la ceea ce a spus cineva mai devreme, constiinta superioara, ci doar acei oameni care vad sensul vietii si au trait in "morala" legilor vietii, care nu sunt aceleasi ca in religie. Aceste legi le stim toti, numai ca multi nu vor sa-si asculte "eul" interior, care le-ar putea dicta care sunt aceste legi "nescrise" in vreo carte, ci pur si simplu, scrise in interiorul nostru, in spiritul nostru, in psihicul nostru, in subconstientul nostru, in super si hiperconstiinta noastra.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă