Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Rasfat de primavara, la SPA. Hajduszboszlo 10 - 14 iunie 2018

<< < (2/15) > >>

krondia:
Bravo, Cristina  *|*
Din Craiova sunt legaturi destul de bune cu Sibiul, eventual vii cu o zi mai devreme avand in vedere ca urmeaza un drum lung.
 Mai e insa destul timp pana atunci, poate se mai inscrie cineva din zona ta sa puteti calatori impreuna

admin:
Ca autobuze vad ca nu sunt decat doua legaturi si ambele care nu se leaga fara noapte suplimentara de cazare in Sibiu. Aici gasesti autobuzele: http://www.autogari.ro/Transport/Craiova-Sibiu

crispop:
Multumesc admin pentru idea de autobuz, chiar nu ma gândisem. Acum am sa rog pe cineva de pe forum care este din Sibiu sau cunoa?te Sibiul sa îmi recomande un hotel din apropierea g?rii. Mul?umiri anticipate :applause:

admin:
Pensiunea Ela, este de-a "noastra", asa ca e bine sa incepi cu Mihaela. 10 minute pana la gara. Mai este pensiunea Hermanstadt, este foarte aproape dar uneori acolo mai primeste grupuri si e mai galagie...

Dite:
Subiectul cu pensiuni sau hoteluri in Sibiu aproape de gara ma intereseaza si pe mine. Eu voi sosi din Galati tot cu autobuzul pe 9 iunie, seara. Multumesc pentru informatia despre pensiunea Ela. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă