Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Rasfat de primavara, la SPA. Hajduszboszlo 10 - 14 iunie 2018

<< < (3/15) > >>

ioanabil:
Noi am stat la Pensiunea Hermannstadt motivul pentru care am ales aceasta pensiune a fost distanta mica pana la gara, dezavantaje grupul sanitar nu este in camera in plus au avut cazati un grup de copii care nu ne-au lasat sa dormim toata noaptea. |o Asa  ca in concluzie urmati sfatul lui Gigi si optati pentru Pensiunea Ella.

elenamatei_54:
Buna seara, pentru intoarcere se stie déjŕ ora de sosire in Cluj ? Multumesc

admin:
Plecarea de la Hajduszboszlo se va face dimineata, la ora 9.30. Pe drumul pana la Sibiu o sa avem 3 opriri, din care una de cca o ora: Oradea, la Mall-ul de pe Centura Oradea, apoi la Casa Memoriala Octavian Goga de la Ciucea (pe care o s-o si vizitam) si urmatoarea la iesirea de pe autostrada, drumul care duce spre Floresti (Benzinaria OMV DN1, Luna de Sus 407280), asta in jur de 15.00 - 16.00, depinde de trafic. Dar in general, ma refer la toata lumea lumea, nu doar particular aici, luati doar ca reper ora de intoarcere, nu una de care sa depindeti si sa grabiti insotitorul de grup sau soferul pentru ca trebuie sa prindeti ceva. Luati o marja in care sa nu fie nevoie sa aveti emotii ca nu ajungeti la legatura. Ganditi-va ca pe drum pot aparea tot felul de intarzieri, iar lumea trebuie sa se intoarca relaxata, nu stresata de cineva care trebuie sa ajunga la o ora fixa.
Referitor la ora de plecare din Hajdu, stiu ca multi si-ar mai dori o ultima baie duminica dimineata, va spun ca daca sunt orgabizati si expeditivi cu bagajele o pot face si de asemenea sa ia fara graba si micul dejun, dar trebuie sa se inteleaga ca nu putem intarzia cu plecarea pt ca am ajunge tarziu in Sibiu si pt unii asta ar insemna inca o noapte de cazare acolo. In fiecare an ne intoarcem in jur de 20.00 in Sibiu, dar asta in conditii de normalitate a traficului.

Corinuta:
 :oops:Ma tenteaz? la maxim, dar ma încurca Madeira

elenamatei_54:
Multumesc admin pentru raspuns .
Mai am o intrebare :) voi ajunge direct la Hajduszboszlo ( locuiesc in Franta si imi este mai usor sa ajung la Budapesta cu avionul ,dupa care cu trenul la locatie) dar la intoarcere vreau sa ajung la Iasi :) Am gasit tren Cluj -Iasi  ,dar din ce inteleg eu din raspuns soferul nu ajunge in Cluj ci doar la benzinaria de la Lunca ,care vad ca e situata la 16 km de Cluj.Inteleg bine? Autobuzul nu trece prin Cluj localitate?
Pentru lista de transport ma inscriu pentru ruta Cluj Napoca -Hajduszboszlo si precizez ca sunt prezenta doar la retur?
Multumesc anticipat pentru lamuriri  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă