Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Rasfat de primavara, la SPA. Hajduszboszlo 10 - 14 iunie 2018

<< < (15/15)

krondia:
Hajdúszoboszló mi-a placut chiar mai mult decat Debrecen. Un orasel linistit si foarte curat, cu multe flori si spatii verzi. In plimbarea pe stradutele laturalnice am descoperit locuinte ingrijite si cateva muzee etnografice, cel mai important fiind muzeul local Bocskai István care prezintă istoria oraşului Hajdúszoboszló. Un muzeu interactiv cu exponate interesante si explicatii in limba engleza, merita vizitat.
Seara atmosfera se anima, erau amenajate aproape de hotel cateva terase unde se putea dansa in aer liber alaturi de un pahar de bere rece. Minunata senzatia sa vezi oameni de etnii diferite dansand impreuna, noi ne chinuiam sa invatam versurile lor, ei pe ale noastre... Se spune ca de la petrecerile unde te simti bine nu ai poze ci amintiri, drept dovada nici eu nu am nicio fotografie de la aceste seri..

Primaria

Biserica reformata

Biserica romano-catolica

krondia:
Asa a fost seara de la Kemencés Csárda, un restaurant traditional din Hajdúszoboszló.
Dansatorii au stiut sa faca atmosfera, am dansat pe perechi impreuna cu ei, fiecare a cantat in limba lui dar, si aici, ne-au facut surpriza sa aiba in repertoriu si melodii romanesti...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă