Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Praga - Karlovy Vary 9 - 14 octombrie 2018
admin:
Cinci locuri din care poti admira Praga. Exceptional filmuletul:
! No longer available
La care mai adaug eu cateva:
- de pe terasa restaurantului din spatele Manastirii Strahov
- din promenada din jurul fostei curti regale Vysehrad
- de pe terasa din spatele Palatului Lobkowicz
- din Turnul Petrin
- din Turnul Jindriska
Un oras cu adevarat de aur...
Foarte haios ghidusul asta, l-am savurat...Aici da cateva sfaturi despre ce...sa nu faceti in Praga:
! No longer available
Aici va arata cateva din locurile pe care doar daca esti de acolo, un bun cunoscator al Pragai poti avea habar ca exista. Intradevar un Honest Guide!
! No longer available
mariv_bv:
cri, cri, cri.....
Am adresat o intrebare in februarie, n-am primit niciun raspuns....
Mai merge cineva la Praga in octombrie 2018?
Putem discuta vreun parteneriat la cazare? Cu fetele care mai merg, vreau sa zic....
Multumesc! :angel:
rodi_:
Merg in Praga,dar nu fac parte din grupul de la Iasi ! Nu cred ca ne -am cunoscut ,dar cred ca o vom face cu placere ! Rodica Mihaescu din Constanta :)
mariv_bv:
Rodica Mihaescu, am mai postat un raspuns, dar ori nu l-am salvat, ori ceva a mers prost, fiindca nu-l vad aici.
Deci, multumesc pentru raspunsul tau si as fi incantata sa impartim camera la Praga.
Eu sunt Marcela Ivan, la fel ma gasesti si pe facebook....unde in mesaj privat am putea schimba nr. de telefon.
Numai bine!
ELENY:
Buna ziua tuturor.Suntem doua persoane de la Braila care mergem in excursie la Praga.Voiam sa stiu daca au intervenit modificari cu privire la ora plecarii .Banuiesc ca nu, dar mi-ar prinde bine o confirmare.Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă