Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Praga - Karlovy Vary 9 - 14 octombrie 2018
mariv_bv:
:D *|* :flori:
admin:
Da, din pacate s-a pierdut ceva din spiritul acela minunat care anima actiunile si inainte de plecare si dupa...Lumea impartasea din ceea ce vazuse, posta imagini, interactiona...Acum ma rog, e adevarat ca avem grupurile whatsapp...Da, este si asta o forma, dar localizata si intimizata doar la nivelul participantilor unei actiuni...Nu vad si altii, nu inteleg ceea ce se petrece in iesirile noastre, care este, care ar trebui sa fie atmosfera. Ce au vazut, cum ar trebui sa se pregateasca, ce ii asteapta...Ideea mea, Singles Camp, includea si se baza intr-o mare masura si pe aceasta interactiune, pentru ca ajuta mult in special pe cei noi, iar pe ceilalti ii fereau de persoane care sosesc cu bagajele si mintea pregatite ca pentru o vacanta printr-o agentie de turism, nu printr-un club...Pentru ca acest lucru este in momentul de fata singura problema la care nu-i gasim rezolvare. Nu reusim sa-i determinam pe toti participantii sa citeasca tot ceea ce scriem, ce explicam despre noi, despre actiuni si de aceea din cand in cand ne trezim cu persoane care nu pricep cum se desfasoara lucrurile aici, care sunt particularitatile actiunii noastre si cel mai rau, pot fi incompatibile...Ma gandesc ca daca ar scrie si altii, nu doar noi, lumea ar intelege mai simplu si usor daca locul lor este sau nu cu noi...
Dar prea multe vorbe, sa trecem la imagini, din excursia asta...Si pentru ca se amintea de restaurantul de la Becherovka, sa vedem cu ce ne-a delectat...
admin:
Palatul Wallenstein, primul nostru popas. Construit in 1623, de unul dintre generalii imperiali, care intr-o melagomanie nemarginita isi dorea ceva apropiat de cel de pe colina, de unde conduceau regii Boemiei. Acum este Senatul Cehiei, iar gradinile sale sunt deschise publicului. Asa ca am poposit si noi acolo...
admin:
Imi continui calatoria, ajungand pe malurile Vltavei...
Navigare
Du-te la versiunea completă