Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
Dana Hd:
--- Citat din: noiembrie din Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 13:33 ---Dana,la Gura raului nu ai stat la masa cu Wonderland,draga mea,ca sa nu ne incurci,desi...nu-mi displace.Te pup !
--- Terminare citat ---
stiu :))
si, daca tot...vorbesc pe-aci, desi e off topic, imi poate spune si mie cineva cum imi recuperez parola?
wonderland:
Tot offtopic si eu.
Dana Hd, functia aia cu "citat" e nabadaioasa.
Eu recomand sa NU fie folosita de pe telefon.
Si pe laptop/pc - trebuie oleaca de atentie si excercitu. Butonul Previzualizare ne ajuta mult sa nu postam pana nu verificam cum apare comentariul nostru. Daca se da quote si se lasa tot mesajul celui citat - textul devine greu de urmarit si se incarca forumul inutil cu mesaje dublate.
Am scris si aici ceva despre cum e cu Quote :)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.0.html
Nu stiu cum poti recupera parola. N-am inteles cum ai pierdut-o din moment ce ai postat?! Dar, ca sa nu lungim discutia off topic, eu zic sa adresezi intrebarea aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,537.0.html
(daca ai rabdare sa rasfoiesti, s-ar putea sa gasesti si solutia... daca nu va trebui sa-l intrebi direct pe Admin)
Daca altcineva stie raspunsul, bine ar fi sa-l posteze tot pe link-ul de mai sus. Asa poate fi gasit si de altii, altadata.
Da, eu n-am fost la Gura Raului. ;)
Octy1958:
Buna la toata lumea *|* :smitten:
Oare chair credeai Wonderland ca vin fara palinca :crazy2: :crazy2: :crazy2: :D :D :D. E primul meu carnaval si orice noutate trebuie "stropita" :D. Dilema mea este .....de cate grade sa fie ? :dance: :dance:
ioanabil:
Deoarece nu stiu daca pot pleca vineri mai repede de la serviciu si sa ajung la Brasov, pentru a nu incurca pe nimeni, ma retrag de pe lista.
Transport Bucuresti - Sighisoara si retur
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Coralia I.
7. Liliana V.
8. Liliana T.
9. Elena Arsene
10.Luminita Eftene
11. Simona C
12. Luminita S.
13. Ariadna B. *|*
ioanabil:
Pt. Octy 1958
:knuppel2: Nu wonderland era cea care spera sa vii fara palinca, ci eu.
Cred ca ar trebui sa deschidem o lista cu cine vine cu palinca.
Dar ce excursie ar mai fii aceea fara palinca?
Cine aduce paharele?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă