Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (17/47) > >>

Diana Voicu:
Buna,
Am observat ca sunteti multi din Bucuresti, iar referitor la transport, puteti sa-mi spuneti care este traseul urmat de autocar ?
Bucuresti......Brasov si Sighisoara ?
Mai aveti si alte orase prin care se poate trece? Gen Ploiesti sau Sinaia, depinde ce traseu se urmeaza.Eu sunt din Targoviste si as putea ajunge intr-una din aceste localiati.
Multumesc,  :)

admin:
Trece pe centura Ploiesti, nu intra prin oras pt ca ar fi cumplit. Iar in Sinaia la fel. Fixeaza insa cu soferul un punct de intalnire in care sa-ti convina, functie de cum ajungi din Targoviste. Numele si numarul soferului nu-l vom putea posta decat cu 1- 3 zile inainte, cand il primim de la compania de transport. Cu siguranta ca gasiti impreuna variante bune.

Diana Voicu:
Multumesc frumos.Centura Ploie?tiului este locul perfect.Astept nr soferului, dar inainte de asta, o sa incriu pe lista de pasageri.O zi frumoasa!

wonderland:
Diana, vad ca te-a lamurit Admin.
Pentru toti cei care se intreaba pe unde trece microbuzul, desi scrie in prezentarea excursiei, pe prima pagina, sugerez ca lista sa fie insotita de traseul complet. Adica:

Transport microbuz pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara si retur:
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Coralia I.
7. Liliana V.
8. Liliana T.
9. Elena Arsene
10.Luminita Eftene
11. Simona C
12. Luminita S.
13. Ariadna B. *|*

wonderland:

--- Citat din: Octy1958 din Duminică, 14 Ianuarie 2018, 21:26 ---Oare chiar credeai Wonderland ca vin fara palinca  :crazy2: :crazy2: :crazy2: :D :D :D.

--- Terminare citat ---
:faint: Nu credeam, de fapt nu stiam, ca vii, nu ca vii fara palinca.  :thumbup:

Ioana, eu ziceam ca daca nu se ofera nimeni sa aduca palinca sa o cautati si sa o luati cu voi pe Octavia. Si iata ca am nimerit-o din plin. Chiar vine!!!!!

Octy, Te imbratisez cu drag. Palinca ta a fost minunata! Dar tu esti si mai minunata!
Sa stii ca popasul ala in gradina ta de poveste, la intoarcerea din Cheile Nerei, a ramas in memoria mea ca  o amintire vie, calda si luminoasa.
Inca ma gandesc ce Garden Party ar putea organiza Gigi la tine :)

Ma bucur ca mergi la primul tau carnaval. Tu esti un personaj in sine. Nu stiu de ce, adica intuiesc si am convingerea ca un premiu de originalitate/creativitate va merge direct la tine.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă