Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (4/47) > >>

ioanabil:
Am banuit ceva legat de HD, ins? acum avem o certitudine. Desigur o sa mai apara la carnaval cineva din apropiere, mai este timp pana in martie. Eu stiu pe cineva din Arad care vine la carnaval si am sa o intreb cu ce vine. :smiley6600:

mar61r0@gmail.com:
Eu vin din Bucuresti si daca suntem mai multi, poate mergem tot cu microbuzul. Daca nu, incerc alte variante. Va doresc tuturor Sarbatori binecuvantate!

mihai255:
O sa vin costumat in cavaler desigur  :) si sunt din Bucuresti .

simo arad:
Bun? Dana HD, avem timp destul s? vorbim despre carnaval anul viitor, acum ne preg?tim de revelion  :dance: *|*. Oricum este usor de ajuns la Sighi?oara cu trenul, în cazul t?u din Deva, cred. ?i eu m? gîndesc la varianta tren, mai vedem cum o s? fie vremea. ?inem leg?tura pe forum. S?rb?tori fericite!!!

Dana Hd:

--- Citat din: simo arad din Marți, 26 Decembrie 2017, 10:00 ---Bun? Dana HD, avem timp destul s? vorbim despre carnaval anul viitor, acum ne preg?tim de revelion  :dance: *|*. Oricum este usor de ajuns la Sighi?oara cu trenul, în cazul t?u din Deva, cred. ?i eu m? gîndesc la varianta tren, mai vedem cum o s? fie vremea. ?inem leg?tura pe forum. S?rb?tori fericite!!!

--- Terminare citat ---
multumesc :) eu am cautat variante si nu am gasit nimic direct dar, luand in calcul ca mai sunt cateva luni pana atunci, nu m-am stresat :)) stiu ca daca trebuie sa fiu acolo(asa cum a ....trebuit, pentru mine,  sa fiu la gura raului :P ), voi gasi o cale sa fiu. Sarbatori...cum ti le doresti :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă