Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
wonderland:
Violeta, detalii legate de plata/chitante etc, cel mai bine e sa le trimiti pe email, catre agentie. Oricum trebuie trimis un email de informare a platii, nu?
Observ ca abia asteptai lansarea excursiilor pe 2018 ::) Nu uita ca inca nu s-au lansat toate si, foarte important, sa te asiguri ca citesti cu atentiile toate informatiile din prezentarea excursiilor (specific/cerinte, servicii, conditii de renuntare etc) si sa evaluezi bine disponibilitatea ta de timp pentru perioadele alese.
Iti zic tie, pentru ca tu ai batut recordul la rezervari cu entuziasm (3 inscrieri intr-o zi :thumbup:), dar e valabil pentru toti cei noi.
E doar un sfat, asa de la una mai veche, bazat pe recomandarile existente pe site :whistle:
Enjoy! :)
mihai255:
Si eu vin 😊 abia astept.
Dana Hd:
bun, m-am inscris, am platit avansul, dupa care am cautat sa vad cum ajung acolo :( urate legaturi. daca mai vine cineva din partea asta de tara, sa dea un semn :)
ioanabil:
Pentru Dana HD
Am citit mesajul tau si nu am inteles din care parte de tara esti? Avand in vedere ca o sa fie un grup mare sunt sanse foarte mari sa gasesti pe cineva insa trebuie sa specifici locatia pentru ca cine citeste mesajul nu are de unde sa stie acest aspect.
Pentru Mihai 255
Ce costum ti-ai luat si de unde esti.
Pentru toata lumea
Este foarte bine ca ati raspuns provocarii mele de a incepe inca de pe acum sa va anuntati pe forum venirea la carnaval si astfel sa incepem socializarea, ar fi si mai minunat insa daca ati preciza si orasul de unde veniti ca uite asa va gasiti "pereche" de drum.
Dana Hd:
ioana, sunt din hunedoara ( ca din acest motiv mi-am pus nick name-ul Dana Hd :laugh: ). la gura raului am venit impreuna cu ana din arad, cu masina, dar in martie nu stiu daca ea mai vine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă