Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018

<< < (3/10) > >>

Dana T:
 :thumbup: Gigi, o sa stau eu cu baietii seara la vin, acum ce sa fac, trebuie sa reprezinte cineva si fetele.... #rezist, si pe partie si la chefuri.... fetelor, va povestesc eu  :applause: :applause:  >:D

admin:
Dana, am toata increderea in tine!  ;D ;D ;D

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 14:38 ---De 8 ani detineti majoritatea la actiunile organizate de noi, acum vad ca baietii sunt detasat pe primul loc... :giggle:

--- Terminare citat ---

:faint:  :faint:  am trait sa o vad si pe asta. :applause:
De unde putem trage mai multe si diverse concluzii:
a) barbatii au nevoie de 8 ani ca sa se convinga ca pot avea incredere in ceva/cineva
b) femeilor nu prea le place sa le fuga pamantul de sub picioare ( recunosc, asta e senzatia pe care mi-o da mie schiatul)
c) femeilor le place actiunea, adrenalina dar nu fug de efort (asta apropo de faptul ca la actiunile montane, pana acum, au participat, in majoritate femei, iar schiul pare ca implica ceva mai putin efort fizic)
d) drumul spre echilibru trece prin extreme? O sa asistam la o tendinta de omogenizare a grupurilor? nu prea cred :) )

DanaT, have fun! Desi, cred ca vor aparea si fetele.  ;)

Mimi:
 Wonderland , mai e si varianta "D".
- obligatii familiale (parinti batrani care nu vor/nu pot ramane singuri acasa) nu ne permit sa facem chiar tot ceea ce ne dorim ...
Daca ati sti cat mi-as fi dorit sa merg...

wonderland:
Mimi, imi pare rau, imi dau seama ca tonul meu glumet si provocator nu a picat prea bine pentru tine. Sunt si situatii in care nu prea avem de ales. Daca totusi nu gasesti o solutie, cu siguranta vei avea putea gasi in alte perioade, alte iesiri pe care ti le doresti la fel de mult.

Sa ai un an bun!  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă