Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018

<< < (2/10) > >>

admin:
Am scris un scurt articol - ghid, despre Bansko. Am strans acolo informatiile pe care le-am crezut mai importante: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2569.0.html

Dana T:
Buna tuturor celor inscrisi! Daca este cineva din provincie care doreste sa se cazeze in Bucuresti in seara dinaintea plecarii spre Bansko, ma gandesc ca am putea gasi un hotel aproape de MOL Pacii. Dati-mi un semn daca doriti sa ne consultam, Dana 0744380770. Eu sunt din Ploiesti. Toate cele bune si abia astept sa testam partiile din Bansko! *|* *|*

ccristians:
Salut,
Eu o sa vin cu masina din Reghin in 18 ianuarie (cu cazare undeva aproape de MOL, dupa cum a propus Dana T). As mai putea lua participanti de pe traseul Tg Mures - Sighisoara - Brasov - Ploiesti - Bucuresti, nr. meu e: 0745-877.725

vexy1891:
Buna.
Eu o sa plec din Sibiu in 19.01.2018 ora 00:00 - 01:00 sau mai repede, in functie de conditiile meteo. Daca sunt participanti pe traseul Valcea - Pitesti si vor sa ii iau tel. meu: 0742030267.

Si o intrebare. Pe unde am putea lasa masinile parcate in Buc.

Multumesc.

admin:
Fetelor va lasati?  ::) De 8 ani detineti majoritatea la actiunile organizate de noi, acum vad ca baietii sunt detasat pe primul loc... :giggle: Mai aveti o sansa sa recuperati, acum pe ultimele locuri... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă