Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 26 - 31 ianuarie 2018
Ancutza:
Buna!
Craciun fericit!
Imi doream sa merg la schi anul viitor, si in Serbia in mod special, datorita celor povestite de Laurentiu la o masa cu cotlete de berbecut in Scotia.( Faimosul restaurant al garii, Laurentiu! cu americanul vorbaret, coleg inopinat al mesei de pranz). Din pacate am facut o operatie de ruptura de menisc si nu am certitudinea ca voi fi recuperata pana la sfarsitul lui ianuarie pentru schi. Daca este cineva doritor, il rog sa se adreseze agentiei pentru ocuparea lucului meu.
admin:
A APARUT 1 LOC DISPONIBIL DINTR-O RENUNTARE DE ULTIM MOMENT!
DACA ESTE CINEVA INTERESAT VA ROG SUNATI DIRECT IN AGENTIE.
admin:
INFORMATII TRANSPORT
Plecare din Bucuresti 26.01.2018 : Ora 07:00 Statia de benzina MOL Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194)
Nr. microbuz: B 589 -NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN 0756.07.07.83
Va rugam nu sunati soferul decat pentru urgente!
admin:
Anul trecut ma pregateam sa plec cu voi... :) Tare fain acolo! Ce palinca faina au la apres ski hmmm Nu mai vorbesc de purcelus la protap, de nebuniile alea de la Koliba... ::) Vai, vai, cum voi putea sa slabesc vreodata cu pofte din astea? :-[
Zapada-i faina, vremea am vazut ca va fi faina, cu soare si temperaturi peste zero, grozav...Va urez zile faine, sa va bucurati de zapada, de soare, de partie, de palinca, de mancare....Multi va cunoasteti, sunteti gasca deja veche, asa ca sunt sigur ca o sa va distrati! Imi si inchipui masa aia lunga din restaurant...Fain, foarte fain!
Drum bun si sa va intoarceti cu bine! :)
GabrielaM:
Multumim mult, Gigi.
O sa iti simtim lipsa :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă