Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 26 - 31 ianuarie 2018
Rentzi:
:(( Daca nu era pauza asta mica, de o zi, intre excursiile la Bansko si Kopaonik tare ma tenta sa vin si eu.
Sa va distrati bine si sa aveti o excursie frumoasa!
GabrielaM:
pai hai!
se pare ca mai era un loc :)
Rentzi:
Din pacate am de rezolvat unele lucruri pana in 31.01. Vedem la anul.... Sau poate mai incercam ceva anul acesta (?? ??).
admin:
Nu pot sa explic prea bine ce simte un organizator, atunci cand dimineata deschide whatsapp si in grupurile Singles Camp formate in excursii curge cu fotografii, filmulete si... voie buna. ::) Ce atmosfera minunata razbate din dialogurile lor, din imagini, din filmuletele de pe partie, de pe autocar... La Kopaonik, o parte din cei care sunt acum acolo se intalnesc a 3-a oara in Serbia la schi, in aceiasi locatie. Tot o parte stiu ca au fost impreuna pe guleta in Turcia, altii pleaca iar in grup acolo...Am vazut si inscrierile in bloc pe Cheile Nerei, ceea ce arata ca intre oamenii aceia s-a legat o adevarata prietenie. Sunt fericit cand vad asta, imi arata ca in cazul lor si a multora de fapt, proiectul acesta si-a atins tinta! Va dati seama cu cata bucurie si motivatie m-am asezat azi la birou la munca... :) Altfel e ziua inceputa asa... *|*
Am ales cateva fotografii, bineinteles fara personaje, doar peisaje si Iulian cel care se ocupa de grup acolo...
Mai multe fotografii dupa ce se intoarce grupul... :)
admin:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă