Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 26 - 31 ianuarie 2018

<< < (2/7) > >>

Rentzi:
O idee buna.  :thumbup:   :bow:

SIMONA TM:
BUNA SEARA,
sunt noua pe aici,
ma intereseaza traseul de iesire din tara si ora,  catre ski--Kopaonik, fiind din Timisoara --imi este greu sa ajung in Dr Tr severin --daca este foarte de dimineata si sa ma deplasez cu trenul ?!
sau aveti programata alta ruta de iesire catre Serbia- Kopaonik ??
multumesc
Simona  din Timisoara

admin:
Simona TM am postat acum traseul pe care miniautocarul o sa-l faca in drum spre Kopaonik, adaugand in ruta si orele. Cu copy/paste?

Transport pana la destinatie: Plecare din Bucuresti 7.00 - autostrada Bucuresti - Pitesti (Parcare Decathlon, iesirea de pe autostrada spre Craiova) 8.30 - Slatina 9.30 - Craiova (aeroport) 11.00 - Calafat 12.30 - Vidin - Zajezar - Boljevac - Jasika - Kapaonik cca 600 km, cca 9 ore de mers cu masina, cu pauze se va ajunge dupa 11 ore. Deci in jur de ora 18.00 - 19.00.

SIMONA TM:
Buna ziua
Din pacate nu pot venii la skii-e prea complicat sa ma deplasez la un oras de pe ruta de mers...voi opta pt excursii exotice din Bucuresti direct...unde pot venii cu avionul...sau in tara unde pot venii eu cu masina mea...
Cu toata stima si succese peste tot
Simona
Ps nu stiu sa anulez rezervarea pt Kopaonik...dac se poate sa faceti dv acest lucru.

Rentzi:
Simona, in general, nu face altcineva pentru tine ceea ce este responsabilitatea ta. Daca esti noua cere lamuriri si ajutor sub forma de indrumari si vei primi.
Eu vad urmatoarele optiuni:
1. Daca doresti totusi sa mergi la Kopaonik la schi, poti merge cu masina personala pana la Brzice, unde se afla hotelul, si sa te alaturi acolo grupului. Poate sunt mai multe persoane din zona ta care ar dori sa mearga dar nu au o solutie de transport. Asa va puteti grupa si imparti costurile. Deasemenea poti lua legatura cu agentia Bon Voyage Sibiu, pe mail (cel mai bine si corect) sau telefonic pentru a vedea daca se poate scadea costul transportului Bucuresti-Brzice si retur din costul total al excursiei.
2. Daca doresti sa renunti si nu ai achitat avansul poti notifica (pe mail cel mai bine) agentia Bon Voyage Sibiu si vezi ce raspuns primesti.
3. Daca ai achitat avansul regula generala, folosita pana acum, spune ca trebuie sa gasesti un inlocuitor, de obicei publicand acest loc care devine liber aici pe Forum. Dupa notificarea Bon Voyage Sibiu si primirea acceptului recuperezi avansul de la cea/cel care te va inlocui (va intelegeti intre voi cum se face acest lucru). Probabil sunt si alte posibilitati cu acceptul Bon Voyage.

Poate mai exista si alte variante, care nu imi vin mie in minte acum, dar orice decizie vei lua sa fie cu noroc....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă