Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - pe insula eternei primaveri 15 - 23 iunie 2018
Dantes:
Va salut!
Sunt nou pe singles camp iar aceasta excursie m-a convins aproape instant sa ma alatur.
As mai fi dorit sa incerc o croaziera dar se pare ca toate din 2018 sunt deja vandute. :-\
Oricum pozele din Madeira sunt fantastice! Inteleg ca inca nu s-au epuizat locurile pentru aceasta excursie, nu?
P.S.
Si eu sunt din Brasov.
oviarad:
Buna Dantes , rezervarile pentru excursie le faci in acest topic pe prima pagina pe linkul respectiv,vei primi apoi un mail cu pasi de urmat mai departe, locuri inca sunt cata vreme nu apare postat de admin pe prima pagina ca nu mai sunt locuri. indicat ar fi sa te inscrii cat mai repede cand esti hotarat sa nu ramai fara loc :( , inainte de inscriere te rog doar sa citesti descrierea excursiei foarte bine sa vezi daca ti se potriveste.
Succes si bine ne-ai gasit, sper sa te simti bine intre noi.
wonderland:
ovi, sper sa nu zici ca am ceva cu tine, tu stii ca-mi esti drag :magic:, doar ca eu inteleg ca dantes s-a inscris, deja, deci stie cum se face. Hai sa raspundem doar la ce se intreaba sau deloc, vrei? :angel:
--- Citat din: Dantes din Sâmbătă, 10 Martie 2018, 06:26 ---Inteleg ca inca nu s-au epuizat locurile pentru aceasta excursie, nu?
--- Terminare citat ---
De obicei aflam situatia locurilor disponibile, din mesajele postate de admin sau din agentie, pe prima pagina a topicului sau pe site.
Daca ne luam dupa ce scrie pe site, cam asa intelegem: ca, cel putin pe 6 februarie mai erau 4 locuri disponibile. Pana apare alta ainformatie ne orientam dupa asta.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/madeira-pe-insula-eternei-primaveri-15-23-iunie-2018/
oviarad:
E posibil sa ai dreptate Wonderland, stiu ca iti sunt drag, doar ca logic e o neconcordanta, daca s-a inscris deja si a facut rezervarea de unde intrebarea daca mai sunt locuri?
In fine hai sa nu facem :offtopic: ma bucur daca Dantes isi gaseste raspunsul. ;)
wonderland:
Da, dar nici n-a intrebat cum se inscrie... >:D :strambatura: ^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă