Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - pe insula eternei primaveri 15 - 23 iunie 2018
admin:
Dantes, ieri inca mai erau locuri. Asta este ce stiu acum... Daca te-ai inscris si e ok, o sa fi primesti un telefon din agentie. Nu uita ca dupa inscriere sa transmiti cele solicitate in mesajul automat.
Am postat pe fb, mai gandeam sa o fac si aici, referindu-ma la fado, ci ce frumos descria Amalia Rodriguez aceasta muzica plina de sensibilitate: "Fado is the Soul food you do not know of! Haven on earth!". Pasiune, suflet, sensibilitate...Priviti cateva explicatii:
! No longer available
Si un exemplu minunat:
! No longer available
Va veti intreba poate, "dar ce are fado cu Madeira?" Si pe buna dreptate pt ca fado este specifica in primul rand Lisabonei si zonei Guimares. Va raspund: o minunata si simpatica portugheza, o fosta cantareata de fado din Alfama s-a mutat in Funchal si si-a deschis un local exact ca cele din Lisabona. Si de fiecare data cand ajungem in Madeira, una dintre seri o petrecem acolo...
Dantes:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Intr-adevar inca nu m-am inscris cu agentia de turism Bon Voyage avand in vedere ca a fost weekend, dar le voi scrie astazi pentru mai multe informatii si probabil pentru rezervare.
Incerc sa-mi fac o idee asupra bugetului necesar (adica peste cei 950 EUR ai excursiei), poate ma puteti ajuta cu pareri. Din ce am citit eu pe website ar mai fi inca 140 EUR pentru toate excursiile, si presupun ca as mai avea nevoie de inca vreo 100-200 EUR pentru cheltuieli zilnice pe acolo. Deci ar fi un total de aproximativ 1250 EUR daca nu ma insel?
Nota:
Nu sunt genul de persoana care arunca cu banii pe toate prostiile, dar imi place sa incerc mancaruri locale si atractii turistice deosebite.
admin:
Buna dimineata Dantes! Iti voi raspunde eu, cel care iti va fi si insotitor de grup.
- in primul rand referitor la rezervare: avand in vedere numarul foarte mare de participanti la excursiile noastre, sistemul de rezervare este online, nu telefonic sau pe Email. Deci pentru a te inscrie este nevoie sa intri pe site, la excursia din Madeira si sa completezi datele solicitate de tabelul care iti apare in partea dreapta a ecranului. Link-ul: http://www.singlescamp.ro/eveniment/madeira-pe-insula-eternei-primaveri-15-23-iunie-2018/
- pe site si forum, daca parcurgi cu atentie si rabdare o sa gasesti toate detaliile necesare acestei calatorii; suntem sunati atat agentia cat si eu doar in situatii speciale, nu si pentru informatii care deja apar publicate. Nu avem un serviciu call-center, asta ar mari costurile/excursie si nu dorim acest lucru. Daca sunt lucruri care pot interesa pe mai multa lume, se scrie si solicita informatii, asa cum perfect ai facut, aici pe forum. De aceea am oferit un spatiu larg de discutii.
- referitor la costurile extra-excursie; mancarea in Madeira este ieftina luand in considerare ca este o destinatie turistica de top. Poti incerca oricare din specialitatile locale, fara sa te coste mai mult de 15 EUR/portie. Si cu care te saturi cu siguranta. Cheltuielile zilnice cu masa + impuls (cafea, suc, bere, ceva dulce, un snack etc) nu depasesc in nici un caz 50 EUR. O sa mai coste intrarile la Monte, atat in gradinile tropicale cat si in cea de orhidee; apoi in Pestera Sao Vicento, poate chiar un sens pe teleferic. Mai este degustarea de poncha, iar daca doresti sa faci baie in ocean la Doca de Cavacas, la fel trebuie achitata o intrare. Mai este si optionala pe mare, cu catamaranul, de care am scris in prezentarea excursie. Ia in considerare si daca doresti acea excursie propusa in ziua libera de care am povestit si am descris-o pe acest topic. Oricum toate astea insumate nu depasesc 150 EUR. Deci daca iti faci un buget ia in considerare excursiile optionale SOL, cea pe mare, mancarea, intrarile de care ti-am spus si lucruri marunte de amintiri. Eu zic ca toate astea impreuna nu trebuie sa depaseasca 640 EUR. Deci un total general de 1600 EUR, in care este inclus tot absolut.
Dantes:
Multumesc pentru informatii.
Am trimis un email pentru obtinerea facturii de plata. Voi urma pasii descrisi in emailul automat primit.
admin:
Cu placere si cu cu bucuria ca am putut-o face. :) Peste cateva zile imi era imposibil, joi plecam spre Cuba si cu internetul acolo...cam deloc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă