Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - pe insula eternei primaveri 15 - 23 iunie 2018

<< < (6/13) > >>

admin:
In 21 iunie, ziua a 7-a acestei excursii o sa ajungem la 1800 m. Nu va speriati, nu pe jos... :) Urcam cu microbuzele pana aproape de Pico do Areeiro si de acolo, cine doreste si este echipat de drumetie montana, o sa aiba ocazia unui traseu de cca 1 o ora si jumatate (dus si intors), pe poteca ce leaga cele mai inalte varfuri de pe insula. Nu are rost sa va spun ce "va asteapta", imaginile spun tot...Completez doar ca este locul meu preferat de pe insula...

marius67:
Gigi, sunt unul din cei care subscriu la drumetia "Levada lacurilor Madeira". Banii, inteleg ca vor fi achitati in prima zi la Funchal.

admin:
Da, acolo strangem banii pentru ghid si microbuz, la optionala Levadas Lakes. O sa fie foarte fain, indiferent de vreme...Locurile acelea sunt speciale pentru cei care savureaza natura...Discutam cu Hugo si daca ne miscam bine, poate ajungem si la 25 Cascade, la un moment dat la intoarcere drumul este comun. Ar mai fi in jur de 2 ore de mers, dar putem iesi pe partea cealalta a muntelui, este un tunel. Vedem la fata locului, nu-mi fac planuri de acum...ci doar ma gandesc...Oricum sa aveti la voi lanterna sau frontala sau cel putin aplicatia de lanterna pe mobil. In caz ca trecem tunelul avem nevoie de lumina, sunt in jur de 700 m de orbecaiala...

O sa alegem ziua cu prognoza cea mai buna pentru Pico do Areeiro, pentru a avea parte de peisajele din fotografii...De fiecare data le-am prins asa, cu exceptia anului trecut...Atunci au fost doar nori... :-[

MIHAELAA:
Arata minunat ! Wow! Ce te faci , o sa fie poate si locul preferat al altora ...😜

admin:
Postez cateva imagini cu padurile de dafin si cedru, de care deja v-am povestit. Se numesc laursilva si acopereau pana la sosirea colonistilor portughezi intreaga insula. In prezent sunt protejate UNESCO. Am adaugat seriei de fotografii 2 alte specii, care desi nu sunt autohtone, le gasim larg raspandite pe insula: jacaranda (mai este numit si armorele violet) si bananierul (specie d cultura).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă