Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - pe insula eternei primaveri 15 - 23 iunie 2018

<< < (5/13) > >>

Siandra:
Servus MIHAELAA. Ma bucur ca Brasovul va mai avea un reprezentant la aceasta actiune. :) De-abia astept sa ne cunoastem!

MIHAELAA:
Ei ... acum nu o sa fiu paracioasa,vad ca oricum ai aflat de ,,prea inzepezita “ iesirii din mijlocul iernii 😂.
Ideea e ca intr-adevar e pacat ca se intampla asa in conditiile date , te inteleg perfect ! Si chiar daca sunt minoritari , pot strica cheful majoritatii .
Iti doresc sa nu repeti marsul acela in nicio excursie !

admin:
Cago Girao. Un loc ce ofera o panorama fantastica. O sa ajungem acol. deasupra "lumii", apoi o sa vedeti stanca din catamaranul care o sa ne poarte pe valuri, in cautarea delfinilor si balenelor.

! No longer available

Bon Voyage:
La aceasta excursie mai sunt doar 4 locuri disponibile.

admin:
Pentru cei care iubesc natura, au conditie fizica, vin cu echipament de munte si vor sa "sacrifice" ziua libera de plaja si baie" preferand sa vada ceva spectaculos, am descris un traseu de drumetie, o levada.  Cel putin la fel de frumoasa ca "25 Cascade" traseul de anii trecuti. Se numeste Levada lacurilor Madeira.

Nu trebuie sa-mi spuneti acum da sau nu. Va ganditi, priviti fotografiile, filmuletul pe care l-am postat si inainte de a pleca facem o lista preliminara, pe care o confirmam in prima zi, la Funchal. Asta functie de felul in care s-a pregatit cu echipament fiecare dintre doritori. Fara suparare, vreau sa se inteleaga ca in conditiile in care avem responsabilitatea grupurilor, anuntam din vreme ceea ce inseamna echipament obligatoriu, dar nu o sa mai iau nici eu, nici ceilalti insotitori de grup, in ture montane, pe cei care nu sunt echipati corespunzator. Se pot intampla accidente, se incetineste sau chiar opreste grupul, se creaza discutii si situatii.

Gasiti prezentarea aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2683.0.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă