Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
admin:
Transportul se va organiza, intradevar numarul celor inscrisi justifica inchirierea unui microbuz. Azi ajungem in tara si luam urgentele la rand...Printre ele si transportul.
noiembrie:
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2. Cristina L.
3. Rodica i.
4. Maria S.
5. Dana C.
6. Violeta S
7. Anca E (urcare din Sibiu)
8. Roxana S
9 Ligia G.
10 Mihaela C.
11.Carmen T. Mangalia
12. Florentina N
13. Mirela R.
14.Camelia N.
15. Liliana R.
16.Dana S.
17.AURA DIMIAN
18 Elena D. urcare din Pitesti
19.Lidia C. Constanta
20.Iustin D.
21. Verona P.
Buna ziua ,
Am scos lista la lumina,se mai adauga cineva,mai paraseste cineva grupul ?
Doamnelor ,si tu Iustin,pregatiti va rog muzica preferata,luminati-va sufletul
si odihniti-va picioarele...!
admin:
Eu sper ca toata lumea care s-a inscris, nu s-a razgandit intre timp... ??? Am sunat la firma de transport si tinand cont ca sunt 21 inscrisi am comandat microbuzul potrivit, cel de 22 locuri. Urmeaza ca luni sa platesc o garantie, iar la Sibiel o sa strangem banii si o sa-i achitam soferului.
Serviciile de transport, care urmeaza sa fie achitate sunt: costul efectiv + cazare sofer + masa sofer = 2.350 lei.
Daca toata lumea care s-a inscris o sa mearga cu acest microbuz si tinand cont ca este o persoana care urca din Pitesti si una din Sibiu (si care vor plati proportional distantei), tariful/persoana este de cca 118 lei, dus si intors. . Mentionez insa ca daca din cei inscrisi au sa lipseasca cativa, atunci tariful/persoana o sa creasca...Eu sper insa ca cei care s-au inscris au facut-o responsabil si vor intelege ca in situatia renuntarii, altii vor trebui sa plateasca pt ei...
Plecarea ca de fiecare data in aceasta directie, se va face din pompa de benzina Mol din Militari Pacii, ora 9.00. Urmeaza sa va comunic, cand primesc de la firma de transport, numarul masinii si soferul (de regula cu doua zile inainte).
Iustin:
--- Citat din: noiembrie din Miercuri, 06 Decembrie 2017, 15:56 ---
Doamnelor ,si tu Iustin,pregatiti va rog muzica preferata,luminati-va sufletul
si odihniti-va picioarele...!
--- Terminare citat ---
Ok. Albumul lui Jean Michel Jarre poate fi accesat si online:
Matias Camelia:
:offtopic:
preferata mea C'est la vie! Jean Michel Jarre si Natasha Atlas!
Uite cum incep sa regret ca nu m-am inscris la acesta excursie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă