Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017

<< < (24/29) > >>

mihaela comisel:
Buna ziua dragii mei,

De abia azi pot sa indraznesc o abordare pentru aceasta minunata intalnire.
Daca se elibereaza un loc, cu acces neaparat la transport din Bucuresti :(, m-ar intersa si pe mine. :yeah: :smitten:
Cine renunta in conditiile astea, pe ultima suta, sunt gata sa ii iau locul :flori:

Astept propuneri :dance: :thumbup: :love:

Cu drag, a voastra Mihaela

wonderland:
 :offtopic:
Da, vad ca subiectul se extinde, precum fumul dintr-un grup de fumaciosi.

Dana Hd, intrebarea ta doar a atras atentia asupra mesajului de prezentare (de sub avatar al SimoneiTM).
Eu cred ca e loc sub soare pentru toata lumea.

CostinJb, te inteleg. Am mai avut ocazia sa constat ca cei mai inraiti anti-fumatori sunt...fostii fumatori.
Oricum respect si jos palaria pentru reusita de a te fi lasat.

In rest, se fumeaza separat. Iarr daca cineva nu doreste sa stea in camera cu nefumatori - e dreptul lui sa mentioneze/ceara si sa si...primeasca un coleg/o colega nefumatoare. N-ar trebui sa fie motiv de suparare pentru nimeni. Si cred ca nici discutia n-ar mai trebui continuata,  pe topicul asta, cel putin.

Nu de alta, dar parca e mai apetisant si merita mai mult sa discutati despre  fumul de la parlitul porcului, de la afumatul carnatilor, slaninutelor, despre aburul din cana de vin fiert, ori  de si mai stiu eu ce...porcarii   :giggle: traditionale  si alte surprize va pregateste Gigi. :) :) :)

costinjb:
Tin sa mentionez ca nu am absolut nimic cu fumatorii.Problema este ca nu imi mai place mirosul de ?igar?.Asta nu implica în nici un fel vreo obligatie din partea cuiva,organizatori sau participanti.Am solicitat doar(daca voi avea noroc sa se retraga cineva si sa i pot lua locul),sa fiu repartizat cu un nefumator in camera,daca nu se poate o  camera singles.(La fel de rau este daca colegul sforaie).

noiembrie:
Dragi romani,draga Costin,suntem multe romance la acest eveniment.
Am mai spus, barbatii ce vin cu noi,ne dorim sa ne ofere timp si buna dispozitie.
Sa doarma putin, sa danseze mult,,sa aiba umor si putere de daruire.

Hai sa lasam acasa obiceiuri,pretentii,sa daruim,vom primi inzecit !

roxanas:
Dragilor, abia astept sa ne intilnim la Gura Raului, si sa sarbatorim romaneste apropierea sarbatorilor de iarna. Dar ce se mai intimpla cu transportul, se mai organizeaza? Nu s-a mai adaugat nimeni pe lista? Oricum numarul celor deja adaugati cred ca justifica transportul organizat, nu-i asa?
Va pup si abia astept sa ne relaxam...cum stim noi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă