Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
noiembrie:
Da,vom calatori nu doar spre Sibiu ci "vom da o raita prin Univers" incarcati de lumina
si pe vibratie inalta.
Sa speram ca la asa incarcatura autocarul va pastra contactul cu Terra.
Si apoi,cand ajungem la Gura Raului,sa ne teleportam la realitate si la sacrificiul porcului,
...pentru zei,caci noi doar seminte, fructe si apa...
admin:
Plimbandu-ma prin Sibiu, am auzit ca la Gura Raului se pregateste mare petrecere! ??? Asa ca maine o iau si eu in susul Cibinului! *|* :dance:
Cu niste tuica si cu chef de bucurie...Si cu loc de infundat bunatati de la purcel...Hmmm, sorici, slana, carnati...
Ma gandesc ca pe la amiaza oi ajunge, nu-i drum lung de la Sibiu...Sa va intampin pe cei ce veniti acolo! Cu o glaja de palinca in mana! Sa nu intarziati de pe unde oti veni, ca nu ramane prea multa tarie si va trebui sa beti vin...De ala fiert, cu scortisoara si fructe, care nu-i prea bun... :)
No hai sa vedem, cum o fi, cu pita cu unsoare intr-o mana si cu paharu' de rachie in ailalta. Cu muzica si voie buna...Si oameni faini in jur...
Io mai vreau sa va spun o data unde sa ajungeti...ca poate ati uitat...Stiti Orlatul? Ca ala-i primu'! Dupa ce-oti iesi din Orlat dati direct in Gura Raului, ca-s legate. Si-apai taneti drumul tot 'nainte prin mijlocul satului, treceti de biserica si tot in fata...Pana nu mai vedeti case. Numai o pensiune, "Popasul Junilor" ii zice. Nu va tineti de GPS acolo, ca-i narod si va da peste un pod de lemn si acum ii ud pe-aci. D-aia am zis sa mereti pana la Popasul Junilor, ca dupa el, ii un pod de ciment, ca'lumea. Treceti peste el, si-apai o luati inapoi ca si cum ati venit, da' pe partea ailalta de drum. Mereti cale de vreo cateva minute bune, treceti de alte 4 pensiuni si ajungeti la Pensiunea Lacul de Argint. Acolo ne gasiti pe noi, astia cu bautura, muzica si voia buna! No haideti o data! Stiu ca Bucurestiul asteapta numarul de la masina si cine-o mana pana la Sighiu, da' inca nu stie doamna...Cum afla Samiza, cum va scrie aci...No pana atunci sa aveti grija de voi, sa hodiniti bine la noapte, ca dupa aia nu stiu cand o sa mai dormiti...
Mihaela Marin:
Petrecere frumoasa, am sperat pina in ultima clipa ca se mai iveste un loc
mihaela comisel:
Salutare, salutare!
Daca totusi, :ban: :oops: se mai razgandeste cineva din Bucuresti,
sa dea de stire si ma infiintez maine dimineata la micobuz sa-i iau locul :crazy2:
Azi e ultima strigare :smitten:.
Astept pana la orele 24 un semn si informatii despre locul de plecare :flori:
Mihaela Comisel
0721782889
Rodica_I:
Multumim Gogi, venim veseli, fara tabieturi, da, cu pantofiori de dans *|* si multa voie buna!
Cand ai spus "bautura' sigur te refereai la ceai de fructe (prune, pere, pere,struguri ) :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă