Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
costinjb:
Pt cine renunta,tel. :surrender: :surrender: meu 0745154485.Multumesc. Costin.
costinjb:
Fara pat matrimonial-suntem barbati-si coleg nefumator. :worthy:
wonderland:
--- Citat din: enache din Vineri, 24 Noiembrie 2017, 11:46 ---cu ce te-au deranjat Simona TM fumatorii de nu-i suporti??
--- Terminare citat ---
cu fumul ;D
(raspund eu, desi intrebarea nu mi se adreseaza. pana si pe mine, care sunt fumatoare, ma deranjeaza fumul, oricat ar parea de ciudat :crazy2: Asa ca eu, una, inteleg si evit sa fumez in preajma lor. desi, culmea, am intalnit si nefumatori carora chiar le place fumul. Deci, viata nu e alb si gri, se confirma)
On toppic vad ca e mare bataie pe....traditii ;D
costinjb:
Dupa multi ani de fumat(citeodata ajungeam si la 3 pachete/zi),in 2012 am reusit intr o zi sa las fumatul.De atunci nu mai pot suporta mirosul de tigara. :-X
Dana Hd:
constat ca intrebarea mea(nevinovata, dar nu dezinteresata), a starnit o intreaga discutie...off topic. in ciuda faptului ca-s fumatoare de 35 de ani si de pana la 2 pachete pe zi, ma deranjeaza si pe mine fumul si evit sa deranjez nefumatorii ( pe principiul - libertatea mea se termina atunci cand incepe libertatea celuilalt); dar ma deranjeaza, in aceeasi masura, atitudinea unora (cu care am mai interactionat de-a lungul timpului) care-i privesc ...nu stiu...de sus pe fumatori :( din cauza asta intrebam, initial :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă