Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
Wizard:
--- Citat din: alina_psc din Miercuri, 18 Octombrie 2017, 11:07 ---buna tuturor,
vin din Craiova pe ruta Sibiu - Sighisoara. Am doua locuri libere in masina, daca doreste cineva sa mearga cu mine sa-mi dea mesaj la adresa alina_psc2007@yahoo.com
--- Terminare citat ---
MAC, magia s-a înf?ptuit! :)
MAC:
Hi,hi,daaa!Wizard,trebuie sa avem grija ce ne dorim. :yeah:
Abc:
Salutare tuturor,
referitor la transferul Bucuresti - Sighisoara, aveti vreo idee cam pe la ce ora va fi plecarea?
E posibil sa vin din Brasov.
Mersi si seara frumoasa.
wonderland:
ABC - transportul nu e inclus. Exista posibilitatea ca agentia sa va poata ajuta, suplimentar, cu organizarea transportului, dar la ritmul in care apar doritorii pe lista... :faint: mi-e greu sa cred ca se va putea.
--- Citat din: Bon Voyage din Miercuri, 04 Octombrie 2017, 09:41 ---LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA.
Va rugam sa va inscrieti pe forum pe lista de transport pentru a sti ce mijloc de transport urmeaza sa inchiriem.
--- Terminare citat ---
De pe 4 oct, cand a lansat Bon Voyage oferta de ajutor, pe lista au aparut 5 doritori. Daca sunteti mai multi interesati, eu zic (hopsieu :giggle:) sa va mobilizati zilele astea. Daca nu, poate ca sunteti mai multi din alte zone decat din Bucuresti, macar sa stie si cei care s-au inscris ce au de facut. Nu?
iata si lista modificata, de la care pot continua inscrierile.
LISTA TRANSPORT BUCURESTI - SIGHISOARA
1.OPRITA C.
2.VIOLETA S
3. Veronica S.
4.Mimi M.
5.Ramona P.-Ploiesti
Dana Buica:
Buna ziua. Ma numesc Dana Buica sunt din Bucuresti si m-am pentru Medieval Fun Party Sighidoara. Mai exista posibilitatea de transport?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă