Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (12/35) > >>

wonderland:
MAC, iti urez sa apara cineva cu masina, care sa te poata lua de pe traseu. M-am uitat, de curiozitate, cu autocare/microbuze, tre sa faci niste flic-flac-uri Sibiu-Medias-Sighisoara. :faint:
Depinde si din ce directie vii. :(

Wizard:

--- Citat din: wonderland din Luni, 16 Octombrie 2017, 09:34 ---Deci, in continuare ramane de aflat: curtoazie, diplomatie sau vrajitorie?

Pai sa zicem ca ar fi din toate cate un pic!!! Merge? :coolsmiley:

--- Terminare citat ---

MAC:
Multam,Wonderland.Cu un dovleac-caleasca  ;D,o masina,un tren,ajung eu cumva la Sighisoara.

Rami:
Hei, buna seara tuturor! :)
Da, ai dreptate  Wizard, ca, sta in puterea fiecaruia sa fie ceea ce isi doreste! ;)
Problema e  ca, uneori,  la teorie ne pricepem, dar practica ne omoara! Eu vorbesc despre mine! :blush:
Si totusi, pana la urma, asa cum ati spus si voi putina magie nu strica, asa ca, pe langa puterea noastra nemarginita,  avem nevoie si de puterea nemarginita a wizard-ului :help: :magic: :giggle:, si de atmosfera superrr si de clipele de neuitat din excursiile Singles Camp :dance: *|*  ;)
Mac, sa nu te necajesti, mai e ceva vreme pana pe 3 noiembrie, pana atunci trebuie sa se iveasca o varianta ajutatoare si pentru tine!  :angel:
Daca nu, sunam la 112, si tot te aducem cumva la Sighisoara! ;) :D
Noapte buna tuturor si vise placute, pline de magie :D ;)

alina_psc:
buna tuturor,

vin din Craiova pe ruta Sibiu - Sighisoara. Am doua locuri libere in masina, daca doreste cineva sa mearga cu mine sa-mi dea mesaj la adresa alina_psc2007@yahoo.com

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă