Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (14/35) > >>

wonderland:
Tocmai am zis. Depinde cate persoane va treceti pe lista, de dorit minim 17 si, in situatia prezenta, depinde si cat de repede, astfel incat agentia sa poata face aranjamentele. Adica, depinde de voi!

Dar, pare se ca sunteti multi noi, asa ca mai zic o data  :faint::
Lista se ia cu copy - paste - cu grija sa fie cea mai recenta. Fiecare se trece, tot cu grija sa nu stearga pe cineva, cu prenume si initiala nume de familie, plus locul de imbarcare daca e altul decat cel de plecare.

Lista cea mai recenta e cea postata de mine, doua mesaje mai sus! ::)
Succes!

Mimi:
  Domnite , cavaleri ,wizardzi si etc . din Bucuresti si din traseul ce duce la Sighisoara , haideti sa calatorim impreuna pana acolo. E mai vesel , e mai comod si ne putem imprieteni inca de pe drum.
Scapam si de grija cautarii unui transport adecvat (si nu sunt multe variante - eu am cautat inainte sa afiseze agentia ca ne poate ajuta. Si hai , ca la dus mai e cum e , dar la intoarcere , gata imprieteniti si trecuti printr-o petrecere medievala , n-ar fi frumos sa ne continuam distractia inca vreo 6 ore pe drumul de intoarcere ?

enya71:
 De la Constanta e cineva? Poate ne organizam pentru transport pana la Bucuresti sau Sighisoara.... Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com

Wizard:

--- Citat din: enya71 din Vineri, 20 Octombrie 2017, 00:02 --- De la Constanta e cineva? Poate ne organizam pentru transport pana la Bucuresti sau Sighisoara.... Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com

--- Terminare citat ---
Enya71, Wizard de Constanta î?i va trimite o depe?a prin solul email! :)

wonderland:
Iar daca din Bucuresti va urcati in diligenta, pardon, in microbuz, nu uitati sa va treceti pe lista, wizard si enya :)

PS - Mimi - tu ai mare dreptate!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă