Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
wonderland:
Mimi,cum vine asta, ca inca n-are putere.? Ori e wizard, ori nu e?
MAC:
Poate avem un Wizard care ne transforma in domnite si cavaleri. :dance:
Eu am nevoie de o magie pentru transport de la Sibiu la Sighisoarea.Pot ajunge in Sibiu vineri in jurul orei 12:20,in varianta optima pentru mine.Pot lua in considerare si o alta ora. :)
Rami:
Buna dimineata fetelor :)
Mimi te rog sa nu te superi, dar, Wonderland are dreptate! Un wizard e wizard mereu! Cred ca difera doar vrajile pe care le face! Asa cum am zis si zilele trecute, oare o fi un wizard de treaba, simpatic?
Dar nu mai zic nimic, ca nu vreau sa-l supar! :giggle:
Mimi, stiu ca nu a inceput petrecerea, dar, sunt cu gandul numai acolo! :D
Mac, poate il rogi pe Wizard sa-ti transforme un dovleac intr-o caleasca ;)
Sau asta face doar zana buna :giggle:
Nu mai zic nimic, ca nu vreau sa-l supar pe Wizard si sa faca vreo vraja :magic: si sa nu mai ajung la Sighisoara :giggle:
O zi si o saptamana frumoasa sa aveti! :kissing:
PS. Mai sunt 19 zile si mergem la Sighisoara :dance: *|*
Wizard:
Dragi domni?e....?i cavaleri
Nu pune?i la îndoiala puterea Wizardului :magic:...care e nemarginita :angel:...cu ajutorul vostru :worship:
Iar pentru ca in acest moment picioarele Wizardului umbla pe pamânturi confucianiste se simte ?i el atins de pana "filosofiei" ?i ca atare va gr?ie?te in felul urm?tor:
Sta in puterea noastr?, dragele ?i dragii mei, sa ne transformam in ce vrem, cu sau f?r? wizardtzi, in domni?e, broscutze, printzese sau orice altceva ne face pl?cere, atât noua cât ?i celor din jur.
Gata cu Confucius!!!
Plec sa-mi caut costuma?ie de cavaler! :slap:
Dar cred ca o sa ma mul?umesc cu o p?l?rie conica :thumbup:
wonderland:
Adica, sa credem si sa nu cercetam, nu? ::)
Oricum, ai intors-o frumos, wizard, la partea cu puterea nemarginita datorata noua :thumbup: :applause: Deci, in continuare ramane de aflat: curtoazie, diplomatie sau vrajitorie?
Dar, tu de ce iti cauti costum? Gigi zice ca sunt incluse, va asteapta. Cu magie cu tot.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă