Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017

<< < (17/19) > >>

CatalinB:
Seara buna si tie si celorlalti colegi "de suferinta"! Sufleteste cred ca suntem gata de ceva vreme  :yeah: , cu bagajele merge mai greu :slap: dar treaba-i clara : cu camasa botita si cu pantofii prafuiti tot ajung acolo  :dance:

Nina Petre:
 Ce te mai obosesti sa-ti calci camasa, dupa profil nu cred c-ai surprinde pe nimeni daca-ai ajunge chiar descult... :giggle:

Aurelian Dobre:
Buna seara! Aurelian. As fi dorit sa stiu daca se organizeaza ceva de revelion. Ma poate ajuta cineva?

Matias Camelia:
Aurelian, e subiect separat cu Revelionul.
Il gasesti aici  http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2468.0.html

CatalinB:

--- Citat din: Nina Petre din Miercuri, 29 Noiembrie 2017, 11:26 --- Ce te mai obosesti sa-ti calci camasa, dupa profil nu cred c-ai surprinde pe nimeni daca-ai ajunge chiar descult... :giggle:

--- Terminare citat ---
Buna Nina. Nu crezi ca este putin cam tardiv sa tragi concluzii dintr-o simpla fotografie? S-ar putea sa ramai surprinsa de continut! Si, oricum este o actiune de relaxare cu SPA, deci daca vin descult cred ca ma voi incadra mai mult decat perfect in peisaj si atmosfera. Te sfatuiesc sa faci la fel !   :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă