Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
wonderland:
CatalinB, cica, descult nu e voie. Trebuie musai slapi.
Aaaa, si cu simtul umorului si bunadispozitie la purtator, si armele defensiv-ofensive lasate in rastel. :angel:
Nina Petre:
Buna Alice, te salut cu drag :)!
Buna Catalin, ori n-am prea inteles eu ce-ai vrut sa spui ori cuvantul ''tardiv'' ne cam joaca feste. Din pacate n-o sa am ocazia sa iau parte la atmosfera plina de "continut" pe care-o preconizezi! In compensatie insa, ma voi multumi si eu sa revad de-acasa filmul ''Descult in parc" :offtopic: !!!
noiembrie:
Anul trecut,locatia s-a dovedit a fi un loc magic,s-au legat prietenii,
oamenii au trait din plin momentele de socializare.
Si daca n-am fost acolo,am inteles din gandurile celor ce au materializat simtiri, in cuvinte.
Va dorim sa ridicati vibratia trairii acestor momente !
admin:
Desculti sau incaltati, va urez tuturor celor care sunteti acolo impreuna cu Lidia, sa aveti o minivacanta plina si vesela! Sa va distrati, sa va bucurati de balaceala, de dans, de noi prieteni! Si sa nu uitati ca sunteti romani! Anul trecut pe vremea asta eram la Madrid, acolo unde traiesc peste 300.000 de ai nostri. A fost un mare spectacol in Plaza Major si mi-a fost atat de drag si bine...Anul acesta sunt mult mai departe, nu o sa am maine parte de acelasi lucru ca la Madrid...Dar o sa ma gandesc cu speranta, cu gandul ca intr-o zi vom fi din nou ca acum o suta de ani: uniti, optimisti, increzatori, insufletiti sa avem o tara minunata, curata, libera si MARE!
admin:
Oare a iesit lumea din SPA? ::) :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă