Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017

<< < (16/19) > >>

ioana65:
Doar v  am salutat! NU AM SOLICITAT !!!

ioana65:
Am stabilit cu cine vin. Mul. c?    v a?i gândit la mine.
S? ne vedem cu bine.

wonderland:
Un mesaj ratacit pe la alt topic:

--- Citat din: Curca Elena din Luni, 27 Noiembrie 2017, 14:08 ---Buna,mi s a aprobat minivacanta de 1 decembrie.AVETI UN LOC LIBER CU PLECARE DIN Bucuresti?
multumesc ELENA   CU DRAG 0724898065  *|* :applause: :smitten:

--- Terminare citat ---

lidia.Iasi:
Buna tuturor! Sunt insotitorul de grup in aceasta actune si vreau sa va comunic cateva informatii care tin de organizare:

Cazarea se face incepand cu ora 14.00.
Prima intalnire de grup este la ora 19.00 in clubul hotelului (este chiar la intrarea in zona SPA) unde va fi si cina (bufet suedez cu gustari reci si calde). Va fi un bar cu bauturi contra cost dar puteti aduce si voi, daca doriti.  :dance:
Accesul in zona SPA este gratuit. Primiti prosoape iar daca vreti sa inchiriati un halat, costa 8 lei. Sa aveti la voi slapi.
Avem in program si plimbari pentru cei care doresc. Se anunta vreme ploioasa asa ca daca vreti sa iesiti, sa va luati umbrela si haine adecvate. Anul trecut am fost la parada de 1 Decembrie si a fost foarte fain, asa ca vom iesi si vineri sa sarbatorim Ziua Natioanala *|*

Eu voi merge cu masina pe ruta Iasi - Piatra Neamt - Bicaz - Gheorghieni - Sovata - Tg Mures. Mai am 3 locuri in masina. Daca este cineva care doreste sa mearga cu mine sa ma sune la 0743 122214
Drum bun si ne vedem joi!

daniela24:
Seara buna tuturor. Gata de vacanta? :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă