Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017

<< < (15/19) > >>

MichelleMB:
Oh, ma simt ca un incepator intr-ale netului! Tocmai am pierdut mesajul pe care ti l-am scris.  :faint:

Asadar, sa reincepem!
Inainte de toate, multumim frumos pentru bunavointa.
Apoi, in privinta partii cu "Trebuie sa stii ceva despre mine [...]nu sunt cea mai fericita, buna si frumoasa companie", don't worry, dear Leonard....I am a teacher, so I think I can manage even the "hard cases"  :oops:. In cel mai rau caz, daca vom fi chiar intr-o situatie disperata  :help:, lasam muzica sa cante... :yeah:, astfel incat sa fim toti "zen"  :whistle:. Deal?
Ca sa simplificam comunicarea, te voi contacta eu telefonic imediat ce reusesc sa vorbesc cu Ela.
Toate cele bune, pana atunci!  :) Michelle

Leonard:

--- Citat din: MichelleMB din Duminică, 26 Noiembrie 2017, 11:27 ---Oh, ma simt ca un incepator intr-ale netului! Tocmai am pierdut mesajul pe care ti l-am scris.  :faint:

Asadar, sa reincepem!
Inainte de toate, multumim frumos pentru bunavointa.
Apoi, in privinta partii cu "Trebuie sa stii ceva despre mine [...]nu sunt cea mai fericita, buna si frumoasa companie", don't worry, dear Leonard....I am a teacher, so I think I can manage even the "hard cases"  :oops:. In cel mai rau caz, daca vom fi chiar intr-o situatie disperata  :help:, lasam muzica sa cante... :yeah:, astfel incat sa fim toti "zen"  :whistle:. Deal?
Ca sa simplificam comunicarea, te voi contacta eu telefonic imediat ce reusesc sa vorbesc cu Ela.
Toate cele bune, pana atunci!  :) Michelle
Atunci, e de preferat sa aveti casti pentru telefoanele voastre.Am un casetofon in masina care e mai vechi ca istoria si, chiar de s-ar incapatana sa functioneze, o da numai pe unde lungi.

--- Terminare citat ---

Carmenes:
          Buna tuturor,

din pacate, nu mai pot merge in Minivacanta de 1 Decembrie , de la Tg. Mures. Daca exista o doamna sau domnisoara dornica sa mearga , va rog dati  de veste - 0726723170.

HelenS:
Buna Carmens! As putea sa iau eu locul tau in excursie? Daca nu l-ai dat deja.
Multumesc!

Aletty:
Sau eu???  :worthy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă