Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
Adrian Marian:
Si eu sunt nou in grup, vin din Bucuresti cu masina, daca vrea cineva sa vina cu mine cu mare drag... 0730166667
wonderland:
Gabriela, sau altii interesati de oferta Georgiei de grupare in masina ei, aceasta v-a lasat deja numarul de telefon. Ma intreb, ce rost are sa-l mai lasati si voi pe al vostru?????? E suficient sa va exprimati, pe forum, interesul pentru oferta ei si sa o anuntati ca o veti suna.
Nu uitati, datele personale de contact, sunt permise pe site doar in situatii bine justificate, pentru organizarea de grupaje de transport pana la destinatie...
Rappy1986:
Ma intereseaza aceasta excursie,dar din pacate nu sunt in tara si nu stiu cum as putea sa platesc avansul pentru ca am vazut ca la rezervare imi cere numar de telefon,adresa,etc.Rog organizatorul sa imi lase o adresa de mail,sa pot lua legatura cu el
theo365:
--- Citat din: Rappy1986 din Marți, 07 Noiembrie 2017, 09:05 ---Ma intereseaza aceasta excursie,dar din pacate nu sunt in tara si nu stiu cum as putea sa platesc avansul pentru ca am vazut ca la rezervare imi cere numar de telefon,adresa,etc.Rog organizatorul sa imi lase o adresa de mail,sa pot lua legatura cu el
--- Terminare citat ---
In momentul cand vei finaliza rezervarea, apasand butonul -rezerv acum- , vei primi un e-mail automat cu toate datele de care ai nevoie, inclusiv contul , etc.
La -contact- vei gasi de asemeni , tot ce te intereseaza !!! Succes
Rappy1986:
Nu am cum sa rezerv pentru ca nu am un numar de telefon,adresa si am vazut ca sunt obligatorii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă