Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017

<< < (2/19) > >>

mihaela comisel:
Multumesc de raspuns!

Am sa ma inscriu negresit.  :dance:
Ma intereseaza daca merge cineva din Bucuresti cu masina ca sa ma alatur si eu. :help:
Drumul va fi mult mai placut impreuna :flori: :smitten: :crazy2:
Astept un semn de la cei din Bucuresti care merg.

Cu drag!

Bon Voyage:
La aceasta actiune nu exista transport organizat .
Forumul este platfoma prin  care puteti comunica si  organiza transportul pe grupaje de masini .

mihaela comisel:
Buna dimineata!

Imi pare rau ca trebuie sa declin rugamintea mea de a gasi pe cineva din Bucuresti care ar fi mers in
Minivacanta din 1 Decembrie, dar nu mai pot merge.
Distractie placuta! :smitten:

Cu drag
Mihaela

georgia52:
buna ziua dragi prieteni,

sunt nou intrata in aceasta comunitate si sper sa ma acomodez repede si sa-mi placa, asa cum vad ca spun cei mai vechi  intrati; m-am inscris si la aceasta iesire de 1 decembrie la Tg. Mures. eu intentionez sa merg cu masina personala din Bucuresti .
Mi-ar face placere sa putem merge mai multi impreuna, ar fi mult mai placut drumul. astept sa ma contactati aici sau la tel. 0743116986.

v-astept cu drag,
G.Roman

Boholteanu Gabriela:
Buna diminea?a si eu sunt foarte noua pe acest forum si in acest grup si ma bucur de întâlnirea cu voi! Minivacan?a de 1 dec este primul eveniment la care m-am înscris si fiind din Bucure?ti m-a? al?tura tie Georgia pt deplasare pana la Tg. Mure?. Te rog d?-mi un semn daca e ok si pt tine nr. meu este 0799.499.278.
Mul?umesc,
Gabriela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă