Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
theo365:
--- Citat din: Rappy1986 din Marți, 07 Noiembrie 2017, 09:30 ---Nu am cum sa rezerv pentru ca nu am un numar de telefon,adresa si am vazut ca sunt obligatorii
--- Terminare citat ---
Deci ...nu existi??? ;D ,glumesc evident !!! Pun pariu ca macar buletin , tot ai....deci..... :P , hai ca se poate .....
Coordonator proiect: Cindea Gigi
office@singlescamp.ro
0745.106.501
Rezervari turistice agentie: Cindea Samiza
samiza@bonvoyagesibiu.ro
office@bonvoyagesibiu.ro
0269.239.095 orele 10.00 18.00
Rappy1986:
Multumesc pentru informatii,problema e la plata avansului,adresa si telefon.Sper sa o scot la capat si sa imi raspunda la mail
admin:
Rappy, am dat fw in agentie, dar probabil ca ai inteles, noi lucram pe partea de rezervari, doar online, intr-un mod automat. Si zilele acestea s-au deschis rezervarile pe extern, sunt o multime de detalii care necesita atentie la intocmirea contractelor, facturi etc. Chiar nu are cine sa vada de mesaje fb...nu cred ca in iuresul ce e acum acolo...crede-ma! Trebuie sa gasesti o cale sa achiti, un prieten din tara, un cunoscut care sa mearga la banca sa depuna contravaloarea excursiei.
Rappy1986:
Va pot trimite avansul prin western union direct dumneavoastra si faceti o rezervare pe numele meu.Pareti o persoana serioasa :) Alta modalitate nu prea vad.Ast raspunsul dumneavoastra
wonderland:
Rappy, admin e o persoana foarte serioasa, dar tocmai ti-a spus ca e si foarte ocupat.
Eu zic, prieteneste si dezinteresat, sa te gandesti la variantele pe care ti le-a propus deja...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă