Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
admin:
Asa cum anticipam in raspunsul de dimineata, Madalina si Medina sunteti cazate la Plaza.
Misona:
Ne pregatim...ne pregatim.. de abia asteptam *|* :yeah: :worship:
sa dansam, sa petrecem, sa ne revedem :happy: :kissing: :thumbup: :dance:
mihaela.silav:
--- Citat din: Sweety din Miercuri, 27 Decembrie 2017, 17:31 ---Buna Mihaela! As vrea sa te rog, daca mai ai un loc in masina, ma poti lua si pe mine?
--- Terminare citat ---
Buna! Eu te iau cu drag numai ca lucrurile stau in felul urmator:
- eu sunt cu inca o prietena in masina si mergem pana la PN, de acolo mergem cu altcineva(care te-ar putea lua si pe tine!)
- la intoarcere i-am promis lui Yoko(care vine din Grecia) ca o iau de la PN pana la Bacau.
Problema ar fi la intoarcere pentru tine. Eu deja am stabilit cu Yoko, pentru ca vine de la asa distanta si i-a trebuit ceva concret.
Si stii cum e, promisiunea e promisiune, ma tin de cuvant.
Deci ramane ca tu sa hotarasti.
O zi buna. Keep in touch.
Catalin09:
Buna ziua ,
As dori sa fac o mica sugestie si anume , ca pe viitor sa existe mai multa coerenta in deciziile luate si comunicate . Spun asta pentru ca acum o luna am devenit si eu un simplu membru cu .. acte .. in regula si-mi doream sa particip la petrecerea de revelion . Dar am citit clar , persoanele care nu au mai participat la nicio actiune in decursul lui 2017 nu au acces. M-am conformat , m-am ...consolat si asta a fost . Iar zilele astea observ pe forum , din discutii, ca sunt o multime de persoane care n-au participat la nicio actiune in 2017 si deja sunt inscrise. Bravo lor , au fost probabil mai insistente , eu insa m-am conformat regulilor jocului. Pe viitor sugerez a nu se mai schimba regulile in timpul jocului . Merci anticipat .
Manuela Nae:
Buna tuturor
Va rog sa ma includeti pe lista de rezerve pentru o retragere de ultim moment.
Multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă